Bliv klog på tilskudsordninger – hvordan kan din virksomhed modtage tilskud

Det er vigtigt at udvikle sin virksomhed især i omskiftelige tider. Du kan lige nu få betydelige økonomiske tilskud til at købe netop den hjælp og ekspertise, som netop du har brug for.

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, for der er mange muligheder for at få tilskud til digitalisering, eksport, ejerskifte, etablering af bestyrelse, grøn omstilling, ledelse, strategi og meget mere. Vi får besøg af forretningsudvikler Carsten Holløse fra Erhvervshus Sjælland, som vil give dig et overblik over mulighederne, kan svare på spørgsmål om hvordan man praktisk kommer i gang.

Det er ikke så svært at ansøge og få disse tilskud, som det har været før, så kom og bliv klogere på de muligheder, som kan gøre at din virksomhed kan stå meget stærkere i konkurrencen, også når der er uro og uforudsigelighed på markedet og hos kunderne.

Carsten Holløse er selv tidligere iværksætter og ejerleder og har også været konsulent, så han kender din hverdag og dine udfordringer. Carsten vil også give nogle gode råd og tips omkring synlighed overfor dine kunder, så du kan øge dit salg af ydelser. Udover at være forretningsudvikler, er Carsten også rådgiver-ambassadør i Erhvervshus Sjælland.

 

TID

5. oktober 2022

15:00 - 16:30

STED

Slotsbryggen 16, 4800 Nykøbing F.

Pris

Medlemmer:
Ikke-medlemmer:

Tilmeld