GRATIS TILBUD

Business Day – Nakskov

Har du planer om at starte din egen virksomhed, eller er du allerede i gang og har brug for indspark i forhold til at udvikle din virksomhed?

Business Days er vores gratis vejledningsdage for dig, som overvejer at tage springet som selvstændig eller er påbegyndt rejsen som iværksætter og har brug for sparring eller rådgivning.

Business Days er gratis, men kræver tilmelding. Send os dine kontaktoplysninger samt en beskrivelse af din udfordring via formularen nedenfor. OBS. det er ikke ment som et heldagsarrangement, men bare det tidsrum hvor du kan forvente at få sparring. Efter indsendelse af oplysninger, vender Business Lolland-Falster tilbage og aftaler præcist tidspunkt med dig.

Hvad kan man få hjælp til?

 • Forretningsudvikling
 • Juridisk vejleding
 • Revision*
 • Kommunikation
 • Markedsføring
 • Salg
 • Evt. andre emner, som du kan være usikker på ift. din opstart

*Sparring fra revisorer og advokater er ikke muligt på alle Business Days. Dette aftales med Business Lolland-Falster efter indsendelse af information. Nogle Business Days afholdes hhv. i Nakskov, Nykøbing Falster eller online.

Business Days er din hjælp til alverdens spørgsmål. Alle brancher er velkommen, og der findes ikke dumme spørgsmål.

TID

22. marts 2023

13:00 - 17:00

STED

Axeltorv 2, 4900 Nakskov

ELLER ONLINE

Tilmelding til Business Day

Velkommen! Her kan du booke tid til din gratis sparring hos Business Lolland-Falster. Få sparring på din nuværende forretning eller en iværksætter-idé under fuld fortrolighed, som en del af Lolland- og Guldborgsund kommunes erhvervsservice. Der findes ingen dumme spørgsmål.

  Hold dig opdateret på lokale erhvervsnyheder i vores nyhedsbrev?

  Når du trykker ‘Tilmeld’ sendes din besked til Business Lolland-Falster, som hurtigst muligt vil vende tilbage angående feedback på din idé og praktiske detaljer om en sparring. Ligeledes vil du modtage erhvervsnyheder på mail, som du altid kan framelde dig igen.

  Værd at vide

  Business Days er din mulighed for at få gratis vejledning og sparring hos Business Lolland-Falster. Vi ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål for dig og din virksomhed. Vi har bidraget til opstart og udvikling af mange virksomheder, og vi vil gøre vores ypperste for også at hjælpe dig. Uanset om du er i opstartsfasen eller har en etableret virksomhed, er du velkommen.

  Du mødes med forretningsudviklere eller eksperter, som vi samarbejder med. De kan rådgive dig inden for forretningsudvikling, jura, revision, strategi mm.

  Alle, som bor eller har virksomhed på Lolland-Falster, kan få vejledning til Business Days.

  De fleste får inspiration til, hvad de skal gå videre med eller får svar på nogle spørgsmål. Vi kan også facilitere kontakt med en, som evt. kan hjælpe dig videre, eller henvise dig til Erhvervshus Sjælland.

  Samtaler hos forretningsudviklere varer ca. 50 minutter. Hos advokater, revisorer eller marketingsspecialister varer en samtale ca. 30 minutter.

  Det er gratis at komme til Business Days. Hvis der er behov for et nyt møde hos en forretningsudvikler fra Business Lolland-Falster, kan det aftales på baggrund af jeres samtale.

  Hvis du laver en aftale med en advokat, revisor eller marketingsspecialist om et efterfølgende møde, eller hvis der skal udarbejdes noget specielt, skal dette aftales særskilt med vedkommende. Det er dit ansvar at bede om et tilbud og aftale evt. priser.

  Tilmelding er påkrævet. Send os dine oplysninger via formularen her på siden. Ved andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte Nicolaj Sand på mail: nsr@businesslf.dk.

  Det er en rigtig god idé at skrive til os, hvad din forretningsidé handler om, eller informere om andre emner, som du ønsker at drøfte med os. Hvis du har spørgsmål hjælper det, at du er så specifik som muligt.

  Har du lavet en forretningsplan, et budget eller et blueprint af dit produkt, kan du nå meget længere i samtalen.