Kvinde sidder ved computre med telefon i hånden

Canva – gratis værktøj til design og grafik

Lær at designe engagerende indhold til bl.a Facebook og Instagram, helt uden at være grafisk designer

Canva er en online platform, der gør det nemt at lave professionelle og visuelt tiltalende designs. Det betyder at du ikke længere behøver at bruge mange penge på at få designet billeder med tekst eller dit logo på – for med Canva kan du selv!

Platformen tilbyder tusindvis af gratis skabeloner, billeder, skrifttyper og mere. Platformen kan bruges til at design engagerende indhold til bl.a Facebook og Instagram, uden at man skal være grafisk designer – her kan alle være med.

Canva har over 75 millioner aktive bruger i over 190 lande. Der er altså en del der har luret at denne platform er en gamechanger når vi snakker digital markedsføring.

Læs mere om de mange muligheder med Canva her: www.canva.com/da

Underviser: Undervisningen varetages af Betina B. Otzen.Hun underviser til daglig i sociale medier, hjemmesider, kundeservice og kommunikation.  Når hun deler ud af sine praktiske erfaringer, får du masser af inspiration til din digitale strategi og lærer, hvordan du bedst kommuniker på de sociale medier.

Hvilke emner dækker kurset?

  • Grundlæggende viden om Canva
  • Gennemgang og brug af platformens forskellige funktioner
  • Læring om omkring opslag/billeder med tekst og logo

Du vil lære følgende:

  • Viden om og forståelse af platformen som et led i markedsføringen
  • Viden om hvordan der indsættes tekst og logo på billeder
  • Konkrete værktøjer til at bruge platformen til bl.a. sociale medie opslag

Målgruppen for kurset: Kurset er rettet mod alle, der arbejder, eller gerne vil arbejde med Canva som et led i den visuelle markedsføring i virksomheden. Hvad enten man allerede er i gang eller er helt nybegynder så er der masser af gode tips og tricks at hente. Og der er en hands-on tilgang til platformen der gør det muligt at gå hjem og arbejde videre i virksomheden med det lærte.

Kursets niveau: Kurset er åbent for alle og kræver ikke forudgående kendskab til emnet. Det er designet til at være tilgængeligt for både nybegyndere og dem med lidt mere erfaring.

Forberedelse: Medbring computer til kurset. Har man ikke en Canva konto, kan det være en god ide at oprette på forhånd, det er dog ikke et krav. Man skal bare oprette sit med mail og login/password. På dagen vil det være gratisversionen som vi dykker ned i.

Business Lolland-Falster afholder dette kursus i samarbejde med Betina B. Otzen og Scandinavian Impact.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.15.
Undervisningen starter kl. 8.30.

TID

2. oktober 2024

08:15 - 11:30

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Pris

Medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: 795,-kr. ex. moms

Tilmeld