To tjenere i restaturant

Den gode MUS (medarbejder-udviklings-samtale)

På kurset om den gode MUS får du inspiration til, hvordan du som leder, kan skabe en samtale, som giver mening for dig og medarbejderen – og ikke mindst værdi for virksomheden.

MUS er et årligt ”serviceeftersyn”, hvor du med dine hv-spørgsmål afdækker, om der er overensstemmelse mellem de kompetencer, som medarbejderen har og de kompetencer, som virksomheden får brug for i fremtiden. Om medarbejderen trives, og hvordan lederen bedst motiverer. Under MUS afstemmer I forventninger med hinanden i forhold til samarbejde, udviklingsmuligheder, personalegoder m.v. Kort sagt genforhandler du ”den psykologiske kontrakt” med din medarbejder og tjekker, om der stadig er et godt match – og ikke mindst, hvordan I i fællesskab så fremmer det gode match.

Om underviseren:

I dette kursus har vi flere undervisere på. Det er Jette Nielsen, lektor og udviklingskonsulent på Zealand, som kommer med eksempler på modeller og hv-spørgsmål, som guider lederen igennem MUS – både før, under og efter samtalen. Jette underviser i kommunikation og ledelse på Zealand i Nykøbing F. Jette har undervist lederne fra Hardi i faget ”Coaching og konflikthåndtering”. Under det forløb har lederne lært at bruge de modeller og hv-spørgsmål, som Jette kommer med eksempler på.

Derudover er det Hanne Stilling-Meidgaard, Uddannelseschef fra SOSU i Nykøbing Falster. Hun kommer med praktiske eksempler og fortæller om det MUS-koncept, de har udviklet og tilpasset til medarbejdergrupperne på SOSU.

Når du har gennemført kurset, vil du have værktøjer der:

  • Afstemmer forventninger til MUS
  • Skaber struktur i samtalen
  • Guider dig fra start til slut i samtalen
  • Giver dig inspiration til din forberedelse inden og din opfølgning efter samtalen
  • …og meget mere, som du kan bruge i din hverdag

Der vil være kaffe og croissant fra kl. 08.15 samt en sandwich to go til frokost.
Undervisningen starter kl. 8.30.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

Business Lolland-Falster afholder dette kursus i samarbejde med Zealand.

TID

12. september 2023

08:15 - 11:30

STED

Slotsbryggen 16, 4800 Nykøbing F.

Pris

Medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: 795,-kr. ex. moms

Tilmeld