Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse (3 dage)

Tag den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, hvis du er eller skal være arbejdsmiljørepræsentant eller skal have opdateret din viden inden for området.

Med en arbejdsmiljøuddannelse i ryggen, vil du have kompetencerne til at udgøre en central rolle for din virksomheds arbejdsmiljøstrategi. Du tilegner dig den nyeste viden om arbejdsmiljø og du vil blandt andet blive klædt på til at kunne påtage dig ansvaret som arbejdsmiljørepræsentant og så du kan navigere og tage hånd om dine og dine kollegaers behov og klare hverdagens udfordringer som AMO.

Du lærer konkrete metoder til arbejde forebyggende i din virksomhed. Bl.a. hvordan du kan bruge virksomhedens arbejdspladsvurdering til at opdage arbejdsmiljøproblemer inden de bliver til ulykker, samt hvordan du kan inddrage sygefravær og det psykiske arbejdsmiljø. Du får viden om tilsyn, tjekskemaer og lignende redskaber til identificering af AM-problemer, samt værktøjer til introduktion af nye medarbejdere. Du får kompetencer som du, i din funktion som arbejdsmiljørepræsentant, kan bruge til at planlægge og gennemføre virksomhedens forebyggende arbejdsmiljøarbejde.

Du får gennem teori og metoder opbygget et godt fundament, som du kan bruge når du skal samarbejde med de mange forskellige aktører som spiller ind på din virksomheds arbejdsmiljø. Det kan både være medarbejdere, ledere, arbejdsmiljørådgivere, branchearbejdsmiljøråd m.m.

Tre undervisningsdage (obligatorisk at deltage alle dage):

16. april kl 08:15-15:30
17. april kl 08:15-15:30
23. april kl 08:15-15:30

Underviser: Undervisningen varetages af Joan Bernholm, der selv arbejder dagligt som arbejdsmiljørådgiver i egen virksomhed og har mange års erfaring i både det private og i Arbejdstilsynet.

Målgruppe: Dette kursus henvender sig til nuværende og kommende arbejdsmiljørepræsentanter, ledere og andre, der har ansvar for eller interesse i arbejdsmiljø i organisationen. Kurset er også relevant for dem, der ønsker at opdatere deres viden om arbejdsmiljø.

Niveau: Kurset er tilrettelagt, så det giver værdi for både nye og erfarne inden for arbejdsmiljøområdet.

Krav til forberedelse: Deltagerne bedes medbringe egen bærbar computer. Der vil blive udleveret materiale på kurset.

Der er fuld forplejning alle tre undervisningsdage.

Kurset afholdes i samarbejde med Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Tilmelding foregår via Zealands hjemmeside.

Hvis du er medlem af Business Lolland-Falster, får du uddannelsen til en nedsat pris og kan tilmelde dig uddannelsen til 4.895 kr på Zealands hjemmeside.

TID

16. april 2024 - 23. april 2024

08:15 - 15:30

STED

Sukkerfabrikken 26, 4990 Sakskøbing

Pris

Medlemmer: 4895
Ikke-medlemmer: 5395

Tilmeld