Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse (4 dage)

Tag den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, hvis du er eller skal være arbejdsmiljørepræsentant eller skal have opdateret din viden inden for området.

Hvis du er eller skal være arbejdsmiljørepræsentant, er arbejdsmiljøleder eller blot har en interesse i området, kan du nu tage den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelsen som del af et efter- videreuddannelse forløb på kun 4 dage, fordelt over to perioder af to dage.

Uddannelsen giver dig redskaber til at styre og forbedre arbejdsmiljøet. Undervisningen giver dig den viden, du har brug for i dit arbejde i arbejdsmiljøorganisationen.

Du vil på forløbet tilegne dig den nyeste viden om arbejdsmiljø, som du kan implementere i din virksomhed, som en del af den daglige drift.

Du vil blandt andet blive klædt på til at kunne påtage dig ansvaret som arbejdsmiljørepræsentant eller arbejdsleder og så du kan navigere og tage hånd om dine og dine kollegaers behov og klare hverdagens udfordringer som arbejdsmiljøorganisation.

Undervisningen tager udgangspunkt i deltagernes erfaring, viden og de enkeltes arbejdspladser. Undervisningen tilrettelægges således, at deltagerne kan udveksle erfaringer med arbejdet med arbejdsmiljøopgaverne samt det praktiske arbejde i virksomhederne.

Efter endt undervisning kan du gå til eksamen og få bevis på faget Miljø og Sikkerhed med 5 ECTS point og vil få bevis på gennemført Lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse.

Få både tilskud til deltagerbetaling samt tiden du bruger på uddannelsen. Forløbet giver mulighed for at søge både Omstillingsfonden samt Statens VoksenuddannelsesStøtte.

Vi starter forløb to gange årligt i november og april.

Fire undervisningsdage (obligatorisk at deltage alle dage):

5. november kl 08:15-15:30
6. november kl 08:15-15:30
12. november kl 08:15-15:30
13. november kl 08:15-15:30
20. november – EKSAMEN
Målgruppe: Dette kursus henvender sig til nuværende og kommende arbejdsmiljørepræsentanter, ledere og andre, der har ansvar for eller interesse i arbejdsmiljø i organisationen. Kurset er også relevant for dem, der ønsker at opdatere deres viden om arbejdsmiljø.

Niveau: Kurset er tilrettelagt, så det giver værdi for både nye og erfarne inden for arbejdsmiljøområdet.

Krav til forberedelse: Deltagerne bedes medbringe egen bærbar computer. Der vil blive udleveret materiale på kurset.

Der er fuld forplejning alle tre undervisningsdage.

Kurset afholdes i samarbejde med Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Tilmelding foregår via Zealands hjemmeside.

Hvis du er medlem af Business Lolland-Falster, får du uddannelsen til en nedsat pris og kan tilmelde dig uddannelsen til 4.895 kr på Zealands hjemmeside.

 

Hør mere om forløbet og reserver plads på næste forløb ved at kontakte:

Studievejleder Pia Jensen

Tlf. 50 76 26 52

Mail: pije@zealand.dk

Træffetid tirsdag til fredag kl. 9.00 til 13.00

Lektor, Relation Manager Allan Bjeld

Tlf. 30367890

Mail: albj@zealand.dk

TID

5. november 2024 - 13. november 2024

08:15 - 15:30

STED

Sukkerfabrikken 26, 4990 Sakskøbing

Pris

Medlemmer: 4895
Ikke-medlemmer: 5395

Tilmeld