GRATIS TILBUD

Den nye bogføringslov

Vidste du, at hvis din virksomhed er regnskabspligtig efter årsregnskabsloven eller har i nettoomsætning fra erhvervsdrift i to år der overstiger 300.00 kr., så vil i blive omfattet af den nye bogføringslov?

Rigtig mange virksomheder er eller skal til at begynde en digitaliseringsrejse blandt andet grundet kravene i Den nye bogføringslov. I dette lynkursus ser vi nærmere på hvad denne nye lovgivning indebærer og hvorfor. Her vil vi også komme ind på de typiske faldgruber og udfordringer, som virksomheder ofte støder på i forbindelse med de nye krav, her bl.a. udfordringer med skift til et digitalt bogføringssystem.

Underviser: Lars Kristian Wolter Madsen, partner hos LAB Finance og i mere end 10 år har arbejdet med rådgivning til danske virksomheder omkring valg, implementering og brugen af forretningssystemer bogføringssystemer.Lars har tidligere arbejdet hus Deloitte, EY, Falck, Demant og Saxo Bank.

Hvilke emner dækket af kurset?

  • Baggrund omkring den nye lovgivning
  • Hvem er omfattet og hvilke nye krav bliver gældende
  • Hvilke krav er allerede trådt i kraft (!) og hvornår træder de resterende i kraft
  • Hvad betyder digitalt bogføringssystem, registreret eller ikke-registreret

Hvad vil i lære på kurset?

  • Bliver i ramt af den nye lovgivning og hvordan?
  • Hvilke nye krav der kommer med lovgivning
  • Hjælp til næste skridt for dig og din virksomhed
  • Hvis man skal skifte bogføringssystem, hvordan gøres dette bedst

Målgruppe: Kursuset er målretter folk der sidder i virksomheder med ansvaret for økonomi og bogføringssystemer og som gerne vil klædes på til hvad den nye lovgivning er og hvordan de bliver ramt

Niveau: Dette er lav praktisk tilgang til lovgivning og alle niveauer kan være med. Vi kommer ikke til at gå IT teknisk dybt, men der vil være behov for noget system forståelse.

Forberedelse: For en god dialog kunne det være gavnligt at have sat sig ind i hvilket eller hvilke nuværende bogføringssystem I har i jeres virksomhed og fx hvordan backup tages af disse samt tilgang til almindelig IT sikkerhed.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

TID

4. marts 2024

08:30 - 10:00

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Tilmeld