GRATIS TILBUD

Dialogmøde med Udvalg for Erhverv og Udvikling

Kom og mød det nye udvalg for Erhverv og Udvikling i Guldborgsund Kommune

I samarbejde med Business Lolland-Falster inviterer udvalg for Erhverv og Udvikling det lokale erhvervsliv i Guldborgsund Kommune til dialog om udviklingen og potentialerne for erhvervslivet på Lolland-Falster. Det er en unik mulighed for sammen at diskutere mulighederne for fortsat at sætte en positiv retning for vækst og velstand i Guldborgsund Kommune i de kommende år.

Guldborgsund Kommune har de seneste år oplevet en god fremgang inden for erhvervs- og beskæftigelsesområdet. På mødet kan du komme med input til de kommende års prioriteter og indsatser. Samtidigt er mødet en god mulighed for såvel erhvervsliv som kommune til at få en tættere dialog.

Program:

Velkomst v. adm. direktør, Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff

Præsentation af Udvalg for Erhverv og Udvikling, Guldborgsund Kommune

Dialog med medlemmerne

Om udvalg for Erhverv og Udvikling

Udvalg for Erhverv og Udvikling består af formand John Brædder (L), næstformand Ditte Rust (V) og medlemmerne Simon Hansen (A), René Christensen (M), Stine Steffensen (O), René Fjeldsøe Sørensen (L) og Johannes Kristensen (C).

Udvalget er etableret for at styrke erhvervslivet og den generelle udvikling af kommunen. Udvalget varetager den umiddelbare forvaltning af kommunens opgaver på det erhvervs- og udviklingsmæssige område. Det drejer sig bl.a. om arbejdet med politikudvikling, sikring af vækst og udvikling, skabelse og fastholdelse af erhvervsservice samt turisme og havneudvikling.

Under arrangementet vil der blive serveret morgenmad.

TID

3. juni 2024

09:30 - 11:30

STED

GuldBoSund, Vibehaven 500, 4800 Nykøbing F.

Tilmeld