GRATIS TILBUD

Etablering af Region Sjællands fødevarealliance

Det er med stor glæde, at vi inviterer dig til opstartskonference for etableringen af en ny fødevarealliance i Region Sjælland.

Kan vejen til en sundere, mere bæredygtig og økonomisk stærkere region starte med noget så enkelt og fundamentalt, som det vi lægger på en tallerken? Det tror VI på.

• Vi tror nemlig på, at fødevarer har en særlig rolle i udviklingen af by- og landsamfund i hele verden.
• Vi mener, at Region Sjælland har gode forudsætninger for at producere sunde og bæredygtige fødevarer, der kan afsættes lokalt og til resten af verden.
• Vi er overbeviste om, at vi er i stand til gennem innovation og samarbejde at transformere vores samfund til et mere bæredygtigt, sundere og grønnere sted med udgangspunkt i fødevarer.

VORES AMBITION
Region Sjælland skal være en foregangsregion, der med etableringen af en ny fødevarealliance inviterer en lang række aktører med om bordet – fra dem der dyrker jorden, til dem der serverer måltiderne, samt
alle dem imellem.
Med hvert vores udgangspunkt kan vi bidrage til en region, hvor flere lokale fødevarer lander på spisebordet, hvor der bliver skabt flere lokale arbejdspladser, hvor produktion, grøn omstilling og biodiversitet går hånd i hånd, og hvor flere borgere i hele regionen får et sundere liv.

HVORFOR DELTAGE?
Vi inviterer til en samtale, hvor alle relevante aktører er velkomne. Du får mulighed for at medvirke til at forme og udvikle projekter og initiativer. Du vil møde mange spændende aktører og få ny inspiration gennem spændende talks.

Der vil bl.a. være inspirerende og rammesættende oplæg fra:

  • Heino Knudsen, regionsrådsformand
  • Kim Rahbek Hansen, bestyrelsesformand Business Lolland-Falster
  • Claus Meyer, gastronomisk iværksætter
  • Harald Krabbe, CEO og grundlægger af Frederiksdal Kirsebærvin

TID

15. april 2024

12:00 - 16:00

STED

Scandinavian Impact Sukkerfabrikken 26, 4990 Sakskøbing

Tilmeld