Generalforsamling og repræsentantskabsmøde i Business Lolland-Falster

Den 24. maj inviterer Business Lolland-Falster til årets generalforsamling og repræsentantskabsmøde i Business Lolland-Falster.

På generalforsamlingen vil vi traditionen tro give et indblik i Business Lolland-Falsters indsatser og aktiviteter gennem det seneste år. Bestyrelsesformand Kim Rahbek Hansen vil give en orientering på tværs af alle indsatserne.

Vi har i år inviteret en særlig gæst. Det er Jeppe Christiansen adm. direktør i Maj Invest, bestyrelsesformand i Haldor Topsøe og flere andre selskaber. Jeppe Christiansen tilhører den øverste hylde i dansk erhvervsliv, og han en af de mest anerkendte økonomer i Danmark. Han er formand i Haldor Topsøe A/S og han er med om bordet, når Kirkbi-koncernen, pengetanken bag LEGO, lægger investeringsstrategien.

Jeppe Christiansen vil give os et indblik i den aktuelle økonomiske situation på et bagtæppe af høj inflation, høje energipriser og krig i Ukraine. Han vil i oplægget have fokus på hvordan udviklingen ser ud samt hvordan vil det gå med verdensøkonomien og de finansielle markeder i 2023

Dagsorden til generalforsamling og repræsentantskabsmøde udsendes senest 14 dage før.

TID

24. maj 2023

16:00 - 19:45

STED

Lalandia Bio Lalandia Centeret 1, 4970 Rødby

Pris

Medlemmer: Gratis for medlemmer af Business Lolland-Falster
Ikke-medlemmer: Kun for medlemmer af Business Lolland-Falster

Tilmeld