Efterårsskov foran grøn mark og mærk himmel

Konflikthåndtering i praksis

Værktøjer til effektiv problemløsning

Konflikter på arbejdspladsen er uundgåelige, men de kan håndteres på måder, der ikke kun løser det umiddelbare problem, men også fremmer en kultur af åben dialog og kontinuerlig forbedring. Dette halvdagskursus i konflikthåndtering, designet til at give dig kompetencerne til at identificere, håndtere og omdanne konflikter til konstruktive samtaler, der styrker din organisation. Ved at forstå konflikternes rod og bruge de rette teknikker, kan du forvandle tilsyneladende udfordringer til skridt mod et mere bedre og produktivt arbejdsmiljø. Dette kursus giver dig en praktisk indføring i konflikthåndteringens kunst, udstyret med værktøjer til at deeskalere og forebygge konflikter i din virksomhed.

Underviser: psykolog Ivan Højte er underviser på Zealand. Han har haft selvstændig praksis i 25 år, og vil tage dig igennem konflikters psykologi og lære dig at navigere i konflikter, så de bliver en kilde til udvikling frem for forstyrrelse.

Hvilkle emner dækker kurset?

  • Evnen til at klassificere forskellige typer af konflikter og forstå deres dynamikker.
  • Viden om, hvordan du vurderer konflikters alvorlighed og beslutter, hvornår og hvordan du skal gribe ind.
  • Konkrete strategier for effektivt at håndtere og løse konflikter, med øje for både individets og organisationens velbefindende.
  • En værktøjskasse af tilgange og teknikker, som du kan anvende direkte i dit arbejde for at forebygge konflikter og fremme et positivt arbejdsmiljø.

Efter kursuset vil du have lært: hvordan du afdækker og analyserer en konflikt og hvordan du tager fat på (op)løsning af konflikten.

Målgruppe: ledere, mellemledere, teamledere, AMR, TR og andre der skal arbejde med konflikthåndtering.

Det er ikke nødvendigt at medbringe pc til dette kursus.

Business Lolland-Falster afholder dette kursus i samarbejde med Zealand.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.15.
Undervisningen starter kl. 8.30.

TID

14. marts 2024

08:15 - 11:30

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Pris

Medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: 795,-kr. ex. moms

Tilmeld