Lolland-Falster Erhvervspris 2023 (særarrangement)

Det blev til 6 nomineringer, da dommerkomiteen bag Lolland-Falsters Erhvervspris havde gennemgået alle indstillinger.

Følgende virksomheder på Lolland-Falster er nomineret til Lolland-Falsters Erhvervspris 2023: Granby Pack, Johs. Mertz A/S, JP Air Tech Aps, Rask El Service Aps, Skanlux Group og Vikima Seed.

“Det er et stærkt felt vi i år kan nominere til at modtage Lolland-Falsters Erhvervspris. Vi har et stærkt erhvervsliv på Lolland-Falster og det vidnede de mange indstillinger, vi modtog, om. Der var mange fremgangsrige og dygtige virksomheder at vælge imellem og det gjorde vores arbejde svært, men også rart at vi kunne konstatere, at det går godt på Lolland-Falster,” siger Mikkel Wesselhoff, direktør for Business Lolland-Falster.

Vinderen findes torsdag d. 26. oktober ved en stor prisfest på Nykøbing F. Teater, hvor der udover prisuddelingen er et spækket program. Formand for Business Lolland-Falster Kim Rahbek giver en status på udviklingen på Lolland-Falster set med erhvervslivets øjne. Helene Bløcher, COO i Nordea Business Banking giver det store økonomiske overblik for såvel dansk økonomi som verdensøkonomien.

Peter Mogensen er direktør for tænketanken Kraka og politisk kommentator. Den politiske sæson er i fuld gang og SVM-regeringen går ind i år 2 uden at meningsmålingerne er fulgt med op. Peter Mogensen kommer og giver prisfest deltagerne det politiske overblik.

Desserten til prisfesten bliver med masser af sukker og sjov leveret af Falsters Festligste fyr og revyskuespiller Rasmus Krogsgaard, der giver lattermusklerne en god gang motion.

TID

26. oktober 2023

16:00 - 22:30

STED

Nykøbing F. teater, 4800 Nykøbing F.

Pris

Medlemmer:
Ikke-medlemmer: