Mastertalk med Julie Lindegaard – ekspert i kommunikation

Business Lolland-Falster inviterer til en spændende eftermiddag med en mastertalk om kommunikation og synlighed i medierne.

Er medierne ven eller fjende?

Det stiller journalist Julie Lindegaard skarpt på i denne Mastertalk. Julie Lindegaard har arbejdet som ordstyrer, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, underviser og kommunikationsrådgiver gennem mange år.

Mastertalken handler om hvordan du gennem positiv synlighed i medierne kan styrke din virksomhed. Mange virksomheder, organisationer og brands er virkelig dygtige til at få medierne til at bringe positive historier. Historier, der styrker virksomhedens brand som arbejdsgiver, hvilket er med til at tiltrække nye medarbejdere, øge salget, og gøre medarbejderne stolte af deres arbejdsplads.

Julie Lindegaard klæder dig på til at finde de gode historier, sætte din egen dagsorden i medierne og skabe synlige resultater samt en forståelse hvorfor det er vigtigt at tænke medierne ind i sit brand.

  • Julies fem gode grunde til at arbejde strategisk med medierne:
    Øget eksponering for færre penge – annoncer er dyre. Lær, hvordan du også kan arbejde med synlighed via medier og redaktionel omtale.
  • Styrk din troværdighed. Omtale i medierne har større troværdighed end annoncer. Lær, hvordan du styrker din troværdighed med målrettet pressearbejde sammen med annoncer.
  • Rekrutteringen styrkes – med strategisk fokus på synlighed i pressen, bliver du en synlig arbejdsplads, der får nemmere ved at tiltrække medarbejdere. Vi vil nemlig hellere søge arbejde i en virksomhed, vi kender, end hos den vi aldrig har hørt om.
  • Positiv medieomtale og synlighed skaber stolthed internt i virksomheden, og det smitter af på medarbejderes glæde ved at være i virksomheden. Det kan være et vigtigt værktøj i en tid, hvor der er stor efterspørgsel på arbejdskraft.
  • Hyppig omtale i medierne giver en stærk modvægt, hvis I en dag er uheldige at ende i en dårlig omtale.

Program:

16.00 Ankomst og registrering

16.15 Foredrag med Julie Lindegaard

17.30 Kort pause

17.45 Let anretning og netværk

19.00 Tak for i dag

Vi glæder os til en spændende eftermiddag hos Scandinavian Impact i Sakskøbing.

TID

4. april 2024

16:00 - 19:00

STED

Scandinavian Impact Sukkerfabrikken 26, 4990 Sakskøbing

Pris

Medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: Kun for medlemmer

Tilmeld