Mastertalk med Lykke Friis

Business Lolland-Falster kan nu invitere til endnu et spændende oplæg i vores række af mastertalks. Vi har har indbudt Lykke Friis, og du er hermed inviteret.

En æra med kansler Merkel er forbi. Pludselig er det en anden kansler, nemlig Olaf Scholz der skal svinge taktstokken og forsøge at løse de mange udfordringer, som Europa kæmper med: Ukraine klima, migration, Brexit, corona og et hastigt voksende Kina. Oven i udefrakommende problemer kæmper EU også med medlemmer, såsom Polen og Ungarn, der pludselig sætter spørgsmålstegn ved en grundpille i vestlige demokratier – magtens tredeling. Samtidig vil 2022 være præget af det franske præsidentvalg, som potentielt kan få stor betydning for det videre samarbejde.
Med afsæt i sin rolle som EU- og Tysklandsekspert sætter Lykke Friis den nyeste udvikling i perspektiv og ikke mindst spørgsmålet om, hvordan Lolland-Falster som område bliver mere attraktiv for tyske virksomheder. Krydret med anekdoter fra hendes mange møder – bl.a. som klima, energi- og ligestillingsminister, med toppolitikere og internationale kapaciteter – giver hun sit bud på, hvor Europa er på vej hen.

Program

15.30: Registrering, kaffe & netværk

16.00: Velkommen v/ Business Lolland-Falster

16.05: Master talk v/ Lykke Friis: EU, hvad nu?

17.40: Netværk med tapas tallerken, vin, øl eller vand.

19.00: Tak for i dag

Tid og sted

Dato: 23. august 2022

Adresse: KUMUS – Fuglsang Kunstmuseum Nystedvej 71, 4871 Toreby L.

Pris

Gratis – men mastertalks er kun for medlemmer af Business Lolland-Falster

No show fee 185,-kr. + moms

Der er et begrænset antal pladser efter først-til-mølle princippet

TID

23. august 2022

15:30 - 19:00

STED

KUMUS - Fuglsangkunstmuseum, Nystedvej 71 4871 Toreby L.

Pris

Medlemmer:
Ikke-medlemmer:

Tilmeld