Mastertalk med Mads Christiansen

Business Lolland-Falster har fornøjelsen af at invitere dig til mastertalk med Mads Christiansen.

Mads er techinvestor og porteføljeforvalter i podcasten Millionærklubben og senest har han lanceret investeringsfonden Newdeal Invest.

I disse år digitaliseres verden med høj hastighed. Mange ”gamle brancher”, f.eks. detailbranchen, er nu optimeret ved hjælp af digitalisering. Det er dog ikke ensbetydende med, at man med digitalisering har en konkurrencemæssig fordel, da rigtig mange virksomheder allerede arbejder digitalt.

Mads Christiansen fortæller om de mulige, konkurrencemæssige fordele, man kan etablere i en digital verden og ikke mindst lige så vigtigt: Hvilke eksisterende konkurrencemæssige fordele, der forsvinder på grund af digitalisering.

Teknologiske udviklinger har altid ændret værdikæderne. Mads Christiansen fortæller om, hvor og hvordan digitalisering ændrer værdikæderne, så man som virksomhed kan reflektere over, hvor man selv skal investere ressourcerne for at fremtidssikre virksomheden, i en verden der hastigt digitaliseres.

Program

15.30:  Ankomst, registrering og en kop eftermiddagskaffe

15.45:  Velkomst v/ Business Lolland-Falster

15.50:  Oplæg ved Mads Christiansen

16.45:  Tak for i dag

Der er begrænset antal pladser til dette arrangement.

Vi gør opmærksom på at der tages billeder til sociale medier. Hvis du ikke ønsker at medvirke på disse, gør venligst Business Lolland-Falster opmærksom herpå.

TID

15. juni 2022

15:30 - 16:45

STED

KUMUS - Fuglsang Kunstmuseum

Pris

Medlemmer:
Ikke-medlemmer:

Tilmeld