Mastertalk med Svend Brinkmann

Vi har hermed den store fornøjelse af at invitere dig til årets første Mastertalk for medlemmer af Business Lolland-Falster.

Den populære psykologiprofessor, Svend Brinkmann, er i et helt nyt foredrag endnu en gang klar med nye underholdende observationer og skarpe betragtninger. Denne gang i et forsvar for det tankefulde liv i en tankeløs tid. Vi skal tænke bedre, ikke mindre – det er udgangspunktet for denne underholdende aften med tid til reflektion.

Hvornår kan vi egentlig tænke?

Homosapiens betyder ‘det tænkende menneske’, og filosoffer har siden antikken fremhævet friheden og evnen til at tænke som afgørende for et lykkeligt liv. Som mennesker har vi et potentiale til at tænke både dybt og kritisk, men det er sjældent, at der gives tid og rum til det. I det moderne accelerationssamfund skal der nemlig konstant produceres, konsumeres og optimeres, og vi bombarderes løbende med indtryk fra medierne, reklamer og sociale medier – så hvornår kan vi egentlig tænke?

Tænk bedre

Mange søger i dag mod østens tradition for meditation og mindfulness, hvor det handler om at være til stede og tænke mindre, men Svend Brinkmann udfolder i stedet mulighederne i den vestlige filosofis tradition for at tænke bedre som afgørende for et godt liv.

Foredraget er baseret på Svend Brinkmanns seneste bog med netop titlen ”Tænk” (august 2022)

Program:

15.45 Ankomst og registrering

16.00 Kaffe og kagebord med netværk

16.25 Mastertalk med Svend Brinkmann

17.40 Tak for i dag

TID

19. januar 2023

15:45 - 17:40

STED

Hotel Saxkjøbing Torvet 9, 4990 Sakskøbing

Pris

Medlemmer:
Ikke-medlemmer:

Tilmeld