produktionsapperat til babymad på glas

GRATIS TILBUD

Nye regler om arbejdstidsregistrering

Gennemgang af de nye regler om registrering af arbejdstid

Den 1. juli 2024 træder de nye regler om registrering af arbejdstid i kraft. De nye regler vil gælde alle virksomheder, store som små. På lynkurset vil vi gennemgå de nye regler både med fokus på bestemmelsernes indhold men i særdeleshed med fokus på forarbejderne til loven. Det er i forarbejderne, man får forståelsen af, hvordan reglerne skal håndteres i praksis. Formålet med kurset er at sikre, at kursisterne bliver klædt på til at håndtere de nye regler og krav således, at kursisterne lettere kan inkorporere de nye krav i deres virksomhed.

Undervisningen vil foregå på et lavpraktisk og håndgribeligt niveau med fokus på, at kursisterne opnår en praktisk forståelse for, hvordan den nye lov kan håndteres.

Underviser: Undervisningen varetages af advokat Sissel Victoria Egede-Pedersen, der har beskæftiget sig med arbejds- og ansættelsesret siden 2012 og til daglig drifter advokatselskabet Alares Advokatfirma i Nykøbing Falster.

Hvad opnår du ved at deltage?

  • På kurset vil du få indblik i lovens indhold og de nye regler
  • Du vil opnå en bedre forståelse for, hvorfor de nye regler er vedtaget
  • Du må opnå en praktisk forståelse for, hvornår og hvordan du skal opfylde kravene om tidsregistrering
  • Du vil få et indblik i, hvordan tidsregistrering kan benyttes til fordel for din virksomhed i øvrige ansættelsesretlige sammenhænge

Målgruppe: Alle der har behov for at opnå kendskab til de nye tidsregistreringskrav f.eks. virksomhedsejere- og ledere, HR-ansvarlige og andre, der håndterer ansættelsesretlige forhold som led i deres stilling.

Niveau: Alle kan deltage på kurset, og der kræves ingen forudgående viden.

Forberedelse: Der kræves inden forberedelse for at deltage på kurset. Der vil blive udleveret printet PowerPoint præsentation således, at kursisterne løbende kan tage noter.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

TID

20. marts 2024

08:30 - 10:00

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Tilmeld