PR – få mere omtale i medierne

Nå ud til din målgruppe gennem omtale og synlighed i medierne

Omtale i medierne kan have stor værdi for din forretning. Synlighed planter din virksomhed i relevante seeres/lytteres/læseres bevidsthed, og medieomtale giver dig mulighed for at nå bredt ud uden at skulle betale for reklamer og annoncer. Der er rift om spaltepladsen og omtalen i radio og TV. På dette kursus vil du få gode råd til, hvordan din virksomhed bedst og mest effektivt kommer igennem nåleøjet – og dermed når ud til målgruppen.

Underviser: Journalist Gitte Meyer Madsen vil lede kurset. Hun er født og opvokset på Lolland, men har arbejdet som reporter, redaktør og hovedsageligt studievært på hovedstadsområdets regionale tv-station TV2 Lorry i 10 år. Siden blev hun presseansvarlig i børnerettighedsorganisationen BØRNEfonden. Nu ejer og driver hun på syvende år PR- og kommunikationsbureauet Meyer Medier, hvor hun bl.a. laver PR for nogle af landets største ngo’er og virksomheder.

Emner, vi kommer omkring kurset:

  • Du vil få en introduktion til, hvordan journalister arbejder.
  • Du vil få en forståelse for, hvad medierne typisk opfatter som en god historie.
  • Du vil høre, hvorfor det er vigtigt at vide, hvordan man kontakter pressen og hvorfor opfølgning kan være afgørende.

Du vil lære følgende:

  • Hvordan du bygger en pressemeddelelse op.
  • Hvordan du målretter din henvendelse til forskellige medier – og hvorfor det er vigtigt.
  • Hvordan du helt konkret tager kontakt og ’sælger’ din historie til både lokale og landsdækkende radio-, TV- og trykte medier.

Målgruppen for kurset: Kurset er ideelt for dig, der arbejder med PR, for eksempel som PR-ansat i en mellemstor eller stor virksomhed eller som ejer/leder af en lille virksomhed, hvor du selv står for PR.

Kursets niveau: Dette kursus er på begynderniveau og primært designet til dig, der er ny i arbejdet med PR. Det kan også være et kursus for dig, der er garvet, men som godt kunne tænke dig ny og inspirerende input til, hvordan du får din historie gennem mediernes nåleøje.

Forberedelse: Kurset kræver ingen forberedelse, men du er meget velkommen til at medbringe relevante problemstillinger, du er stødt på i dit pressearbejde, som vi kan vende i plenum.
Medbring gerne computer.

Business Lolland-Falster afholder dette kursus i samarbejde med Meyer Medier.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.15.
Undervisningen starter kl. 8.30.

TID

10. april 2024

08:15 - 11:30

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Pris

Medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: 795,-kr. ex. moms

Tilmeld