Repræsentantskabsmøde

Kære medlem

Det er med glæder, at vi i sommers kunne indgå en ny partnerskabsaftale mellem Lolland og Guldborgsund kommuner og Business Lolland-Falster.

Bestyrelsesformand Kim Rahbek Hansen, samt borgmestrene Simon Hansen og Holger Schou Rasmussen mødes i en fireside chat – en uformel og nærværende samtale, hvor de deler deres syn på Lolland-Falsters fremtid og potentialer, og hvor repræsentantskabet samtidig har mulighed for at stille spørgsmål og bidrage til samtalen.

Vi holder blikket løftet, når fremtidsforsker Lasse Jonasson fra Copenhagen Institute for Futures Studies dernæst indtager scenen. Mange af jer kan sikkert genkende, at det bliver sværere
og sværere at tage strategiske beslutninger i en verden præget af store usikkerheder, hastig udvikling og høj kompleksitet.

Paradoksalt nok, har det aldrig været mere nødvendigt, og jeg har derfor inviteret Lasse Jonasson til at præsentere, hvordan man som leder kan anvende en række metoder fra fremtidsforskningen, til at skabe en fremtidsparat organisation.

Vi slutter af med en middag i Hotel Saxkjøbings fine rammer.
Jeg håber at se dig til nogle inspirerende timer.

De bedste hilsner
Mikkel Wesselhoff
Direktør, Business Lolland-Falster

TID

16. november 2022

15:45 - 19:15

STED

Hotel Saxkjøbing Torvet 9, 4990 Sakskøbing

Pris

Medlemmer:
Ikke-medlemmer:

Tilmeld