Salg og kundepsykologi – hvad alle bør vide

Få styr på psykologien bag salget og øg dine chancer for en ordre i hver eneste kundesamtale

Uanset om salget halter bagefter, eller der er nye vækststrategier, der kræver et ekstra gear i din salgsorganisationen, påvirker det hele virksomheden. På dette kursus dykker vi ned i kundepsykologien bag salget og lærer at kommunikere på kundernes banehalvdel, hvilket bidrager til at lukke flere kundeordrer på kortere tid. Salgskurset er skræddersyet til at give værdifulde indsigter og praktiske værktøjer til at forstå, inspirere og motivere dine kunders beslutningsproces på en dybere måde, uanset om du skal gøre det selv, eller om du skal lære dine sælgere at gøre det.

Underviser: Søren Glavind Lindhardt, der gennem sin karriere har bygget og solgt 6 virksomheder og i dag er business mentor og investor, vil gennem undervisningsdagen dele ud af sine erfaringer, viden og værktøjer. Søren Glavind Lindhardt er praktikeren, der selv har gået vejen, og resultaterne taler for sig selv. Læs mere om Søren her.

Hvilke emner dækker kurset?

 • Hjernens rolle i beslutningsprocessen: Opdag, hvilke dele af hjernen dine kunder aktiverer under forskellige faser af deres købsbeslutninger, og hvordan du kan anvende denne viden til at kommunikere mere effektivt og med fokus på din kunde.
 • Vægtning af beslutningsprocessen: Lær hvordan dine kunder prioriterer og evaluerer deres beslutninger, så du kan tilpasse din tilgang til at matche din kunde.
 • Kunderejsen: Udforsk den spændende rejse, som dine kunder går igennem fra at have en perfekt verden til at indse, at de har brug for hjælp, og endelig til at søge aktivt efter din ekspertise og løsningsmuligheder. Vi vil dykke ned i strategier til at guide dine kunder gennem denne rejse på en autentisk og tillidsfuld måde.
 • Antagelser og deres rolle i salget: Opdag hvordan vores antagelser kan påvirke vores salgsindsats, og lær hvordan du kan identificere og udfordre disse antagelser for at styrke dine resultater.

Hvad vil du lære på kurset?

 

Du bliver endnu klogere på at forkorte salgstiden per kunde og opnå mere ro i dit salg. På kursusdagen får du de værktøjer, du behøver for at forvandle dine salgsteknikker og opnå mærkbare resultater. Vi dykker blandt andet ned i følgende nøgleområder:

 • Effektivisering af salgsprocessen: Lær hvordan du kan reducere salgstiden per kunde markant, ved at forstå og anvende effektive salgsmetoder.
 • Kundens beslutningsproces: Få indsigt i, hvordan kunder træffer deres købsbeslutninger, og hvordan du kan påvirke disse positivt.
 • Skabe ro og tillid i salget: Opdag metoder til at skabe en afslappet salgsatmosfære, der fremmer tillid og åbenhed.
 • Aktivt kundebidrag i dit salgsarbejde: Lær strategier for at få kunderne til aktivt at engagere sig i og understøtte dit salgsarbejde.
 • Minimer antagelser: Undgå faldgruber i salget ved at minimere risikoen for antagelser.
 • Spørgsmålstyper der øger selvindsigt: Identificer hvilke spørgsmålstyper der kan hjælpe dine kunder til større selvindsigt og dermed fremme salget.
 • Den ultimative kunderejse: Lær de fire afgørende trin i kunderejsen, der sikrer både kundetilfredshed og -loyalitet.
 • Flyt fokus fra pris til værdi: Forstå hvordan du flytter kundens fokus fra pris til den værdi, du tilbyder, med effektive spørgeteknikker og indsatsområder du typisk har tænkt over.

Med ovenstående færdigheder forbedrer du din egen salgsperformance og du oplever også, hvordan dine kunder bliver aktive deltagere i en samarbejdende salgsproces.

Målgruppen for kurset: Kurset er rettet mod alle der arbejder med salg eller ledelse i salget, ejerledere, direktører og soloselvstændige. 

Kursets niveau: Uanset om du har arbejdet med salg og ledelse i mange år eller er ny i feltet vil du opleve nye indsigter, metoder og værktøjer.

Forberedelse: Der er ingen forberedelse nødvendig før kurset, men medbring gerne pc.

Business Lolland-Falster afholder dette kursus i samarbejde med Lindhardt A/S og Scandinavian Impact.

Ved tilmelding af mere end 5 deltagere, bedes du kontakte Klaus Larsen på +45 3162 9009.

Der vil være morgenmad fra kl. 08.15 og fuld forplejning hele dagen.
Undervisningen starter kl. 8.30.

TID

2. september 2024

08:15 - 15:00

STED

Sukkerfabrikken 26, Sakskøbing

Pris

Medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: 1495,-kr. ex. moms

Tilmeld