Digitalisering
Tilbage til oversigten

Få støtte til digitalisering af virksomheden

Business Lolland-Falster anbefaler virksomheder på Lolland-Falster at søge støtte via SMV:Digital, der en attraktiv støtteordning, der kan hjælpe virksomheden med at komme godt i gang med at digitalisere. Der kan søges støtte op til 100.000 kr.

Digitalisering i virksomheden – SØG og få 100.000 i støtte i SMV:Digital ordningen.

Digitalisering er nøglen til øget produktivitet, robusthed og skabe varige arbejdspladser. Det kan være alt fra at indføre robotteknologi til et integreret ordre og produktionsstyringssystem eller etablere en online handelsplatform.

“Digitalisering kan virke som en stor opgave og her er der nu værdifuld hjælp at hente,” siger Claus Madelung, udviklingschef, Business Lolland-Falster.

18. marts kl. 09.00 åbner den attraktive støtteordning SMV:DIGITAL for ansøgninger om tilskud til privat rådgivning for SMV’er.

“Du kan få tilskud til rådgivning, der kan hjælpe dig med at afklare hvilke løsninger, der er relevante for at løse din konkrete udfordring, eller om det projekt, du har i tankerne, vil være en god investering. Du kan også få hjælp til implementering af en digital løsning, så du er sikker på, at du kommer helt i mål, ” siger Claus Madelung, Business Lolland-Falster.

Tilskuddet, der kan være på 100.000 kr. kan bruges til rådgivning om større projekter inden for f.eks.:

🔗 Systemintegration
🔗 Produktionsoptimering
🔗 Forretningssystemer
🔗 Robotteknologi
🔗 Business Intelligence
🔗 E-handelsplatform

Du kan læse mere om tilskudsmuligheder og krav til at søge her

Søg nu

Søg nu og ræk ud efter de mange udviklingspenge, der ligger i det såkaldte Virksomhedsprogram.

Sådan lyder den klare opfordring fra Mikkel Wesselhoff, administrerende direktør for Business Lolland-Falster.

”Vores landsdel har de samme udfordringer som resten af landets virksomheder, når det handler om at udvikle og omstille virksomheden på afgørende områder som digitalisering og grøn omstilling. Men det er relativt få virksomheder på Lolland-Falster, der søger og får penge fra de forskellige støttepuljer, der findes. Derfor skal vi blive bedre her på Lolland-Falster til at søge og række ud efter de mange udviklingspenge, der er til rådighed,” siger Mikkel Wesselhoff.

Gode muligheder for støtte

I Region Sjælland er det Erhvervshus Sjælland, der administrerer ordningerne. Business Lolland-Falster samarbejder med erhvervshuset om at udbrede kendskabet til ordningerne og hjælper virksomheder med at forberede ansøgninger og vejlede i hvilke tilskudsordninger, der er relevante at søge.

”Hvis der ligger en udviklingsplan i skuffen eller man går og overvejer ændringer i produktion eller arbejdsgange er der god hjælp og penge at hente. Vi er klar til at hjælpe virksomhederne på Lolland-Falster i gang med ansøgningerne til de forskellige ordninger, og vores erfaringer er gode med at hente tilskud hjem til virksomheder, der har søgt,” siger Mikkel Wesselhoff.

God forberedelse er afgørende og du kan allerede nu oprette din ansøgning, så den ligger klar, når puljen åbner 18. marts kl. 09.00. Tilskud tildeles efter først-til-mølle princippet.

Få sparring hos Business Lolland-Falster til din ansøgning – her er forretningsudviklerne Claus Madelung og Nicolaj Sand parate til at hjælpe dig.

Udgivet

14. marts 2024