Mand i stol
Tilbage til oversigten

Forhandlingens kunst med anerkendt ekspert

At være en god forhandler kan gøre en kæmpe forskel. Ikke bare i forhold til en konkret handel eller aftale, men også i forhold til, hvordan man som virksomhed formår at få det optimale ud af sine samarbejdsrelationer. 

Således konkluderer World Economic Forum, at forhandlingsteknik er den 5. vigtigste kompetence for at opnå succes, uanset hvilket job man sidder i.

“Der er virkelig noget at komme efter, både for iværksætteren og for den mere etablerede virksomhed, når man opgraderer sine forhandlingsevner. Derfor er det oplagt for Business Lolland-Falster at sætte fokus på det område”, fortæller udviklingschef Mads Stærk.

Ikke bare en kamp

Evnen til at indgå samarbejde og til at forhandle er en kompetence, man som leder kan få rigtig meget ud af at udvikle og træne. De fleste tænker typisk på en forhandling som en kamp om at få den største del af kagen, men den gode forhandling kan gøre kagen større eller åbne for nye samarbejdsmuligheder.

“Vi vil gerne give de lokale virksomheder nogle stærke forhandlingsteknikker med i værktøjskassen. Derfor har vi rakt ud efter en af de bedste på området, der kan levere et no bullshit oplæg, som vi alle kan få værdi ud af”, fortæller Mads Stærk.

Verdenskendt ekspert 

Keld Jensen er international anerkendt ekspert inden for strategisk forhandling og arbejder med regeringer og virksomheder. Han er ophavsmanden til SMARTnership forhandlingsstrategier og er forfatter til 24 bøger udgivet i mere end 38 lande. 

Den 16. december leverer han en times råd på et online webinar med fokus på at klæde Lolland-Falsters virksomheder endnu bedre på til at skabe værdi for sig selv og hinanden.

Tilmeld dig eventet her

Billedkredittering: Peter Pitch

Udgivet

8. december 2021