To personer kigger på en mobiltelefon foran en computerskærm
Tilbage til oversigten

Gør 2022 til virksomhedens digitale vendepunkt

Foråret 2022 byder på en ny chance for at få en digital saltvandsindsprøjtning.

Business Lolland-Falster har fået mulighed for at udbyde endnu en udgave af det populære forløb “Digital ledelseskultur”, som næsten 100 lokale virksomheder indtil videre har været en del af.

“Forløbet henvender sig både til de virksomheder, som har erkendt, at nu er tiden inde til at etablere en webshop, men også til de virksomheder, som har behov for at revurdere deres eksisterende digitale tilstedeværelse, fx. den digitale kunderejse”, siger forretningschef Thomas Rasmussen.

Hvor er vi unikke?

Guldsmed Henrik Keis fortæller, at hans virksomhed har brugt forløbet til at blive skarpe på, hvordan de finder deres niche på det digitale marked, og at han har fået hjælp til at “se nogle muligheder, som man måske ikke selv kunne se, og se nogle løsninger på udfordringer, som man måske heller ikke selv kan se”.

Der er plads til 15 virksomheder på forløbet, som fordeler sig over seks workshops. Det udbydes i samarbejde med Roskilde Handelsskole, der som projektejer har haft i alt 240 virksomheder igennem forløbet, og heraf knap 100 i partnerskab med Business Lolland-Falster. Selv om der er tale om workshops, er der også mulighed for individuelle forløb, hvilke bl.a. Henrik Keis har haft glæde af.

Hvor vil vi hen?

“Jeg er ligesom blevet tvunget ud af driften og lidt op i helikopterperspektiv og anskue vores forretning og vores forretningsudvikling. Hvor er det vi gerne vil være henne om 4, 5, 6 år digitalt”, fortæller Henrik Keis, indehaver af Keis Guld & Sølv.

“Samarbejdet med Roskilde Handelsskole har indtil videre været vanvittig godt”, fortæller forretningsudvikler hos Business Lolland-Falster Jannie Mikkelsen, der ser frem til endnu et spændende forløb med digitalt mindede virksomheder.

Hvis du ønsker, at løfte din virksomheds digitale niveau, så kontakt forretningschef Thomas Rasmussen hos Business Lolland-Falster snarest muligt.

Se video med deltagere

Herunder kan du se videointerviews om forløbet “Digital ledelseskultur” fra Keis Keis Guld & Sølv, Frimann Biler samt med Thomas Rasmussen og Jannie Mikkelsen fra Business Lolland-Falster.

Udgivet

21. december 2021