Jon From Projektleder
Tilbage til oversigten

BLF medlemmer på skolebænken

Business Lolland-Falster lancerer nu en stor satsning med et ambitiøst kursustilbud målrettet Business Lolland Falsters 450 medlemsvirksomheder.

Næsten 30 skræddersyede kurser er planlagt året ud, og de spænder vidt lige fra korte kurser på få timer til heldags kurser. Emnerne spænder bredt fra ansættelsesret og over til markedsføring på sociale medier.

”Det er vores hidtil mest omfattende initiativ med kurser rettet mod vores medlemmer på Lolland-Falster. Jeg er overbevist om, at det bliver en succes med mange deltagere. Vi ved, at der er et stort behov for denne type af kurser blandt medlemsvirksomhederne,” siger Mikkel Wesselhoff, direktør for Business Lolland-Falster.

Formålet med kursustilbuddet er at skabe yderligere værdi for de virksomheder, der er medlem af Business Lolland-Falster. Det er gratis for medlemmer at deltage i kurserne.

”Vi vil gerne give virksomhederne mere værdi ved at være medlem af Business Lolland-Falster. Vi har spurgt medlemmer hvad de har behov for og har lyttet til hvad de efterlyser,” siger Mikkel Wesselhoff.

Det første kursus handler om ansættelsesret og finder sted 3. marts.

Henter erfaren kursusleder

Business Lolland-Falster har hentet Jon From ind til at løse opgaven. Han har stor erfaring med virksomhedskurser og ledelsesudvikling og han har tilrettelagt og planlagt de næsten 30 kurser, der kommer med i kursuskataloget for resten af 2023.

Jon From Business Lolland-Falster

”Alle kurser er skræddersyet og vi har fået fat i de helt rigtige undervisere til kurserne. Kurserne er meget hands on og værktøjsorienteret og kommer til at give stor værdi til dem, der deltager. Nogle af kurserne er smalle og andre er brede og det giver et bredt udbud af kurser, der vil ramme lang de fleste af Business Lolland-Falsters medlemmer,” siger Jon From, projektleder Business Lolland-Falster.

Kursusrækken spænder vidt lige fra ansættelsesret, MUS-samtaler, god kundeservice, sikker adfærd i produktionen til kurser i grøn omstilling og bæredygtighed.

”Jeg håber der bliver taget godt imod tilbuddet. Der findes ikke noget lignende tilbud andre steder og vi har gjort os umage med at samarbejde med dygtige lokale undervisere og uddannelsesinstitutioner,” siger Jon From.

Mikkel Wesselhoff ser frem til at kurserne kommer i gang.

”Det er vores ambition løbende at udvikle tilbuddet, så det hele tiden matcher behovet og efterspørgslen blandt medlemmerne. Det er vigtigt for virksomhedernes udvikling og vækst at vi hele tiden forbedrer vores kompetencer, og jeg er overbevist om at vores initiativ vil være med til at sikre dette,” siger Mikkel Wesselhoff.

Deltagelse i kurserne er gratis for medlemmer af Business Lolland-Falster. Ikke-medlemmer kan deltage mod betaling.

Her kommer underviserne fra

Sjællands Erhvervsakademi Zealand, Advokatfirmaet Alares, Reklamebureauet Pajor, Konsulenthuset Optimizer, Revisionsfirmaet Aage Maagensen, Kendall Bhave, Uddannelsesinstitutionen CELF, Pengeinstituttet Sydbank, Revisionsfirmaet Beierholm, Roskilde Handelsskole

Udgivet

2. marts 2023