Farøbroen Lolland-Falster
Tilbage til oversigten

Lolland-Falster i vækst

Sommerhilsen fra Mikkel Wesselhoff, hvor han skriver, at vi skal glæde os over, at vi har udviklingen med os.

Hver dag bliver jeg bekræftet i, at vi på Lolland-Falster er på vej fremad. Der er meget, der er godt. Og der er stadig en del, vi vil, vi skal, og vi kan gøre bedre. Men vi har forandret det væsentligste, nemlig udgangspunktet. Vi tror på os selv og vores landsdel. Det samme gælder vores omverden. Her står Lolland-Falster i dag som et område, der kan tiltrække nye virksomheder, skabe arbejdspladser og charmere turisterne.

Så kort kan det siges. Nyd sommeren og fremtidsudsigterne!

Men hvis du har 3 minutter mere, så vil jeg gerne give et bud på, hvorfor det bliver VED med at gå godt og gå frem på Lolland-Falster.

Først og fremmest skal vi glæde os over, at vi har udviklingen med os. Investeringslysten er generelt høj, den grønne omstilling er som skræddersyet til vores landsdel og Nordeuropas største infrastrukturprojekt, Femern forbindelsen, vokser i både omfang og rækkevidde.

Dernæst er der mod og en trang til udvikling i det lokale erhvervsliv, hvis lige vi ikke har set i mange år. Kig f.eks. på de nye erhvervsparker. Det er ikke kun tilflytter-virksomheder, der opkøber erhvervsgrunde og bygger nyt. Det er også lokale virksomheder med mod på mere. Det skaber nye arbejdspladser og styrker erhvervsgrundlaget.

Endelig er der samarbejdet og fællesskabet. Samarbejdet mellem Guldborgsund og Lolland kommuner, samarbejdet mellem kommunerne og erhvervslivet og samarbejdet mellem lokale virksomheder. Det hele bundet sammen af vores fælles netværk.

Hvis man ser på disse tre byggesten, så er de hver for sig ret unikke og ingen af dem kan man tage som en selvfølge. Men i fællesskab er de forudsætningen for at sikre fremtidens velfærd og velstand på Lolland-Falster.

I Business Lolland-Falster ser vi frem mod 2. halvår, hvor der bliver masser at se til. Det glæder vi os til.

Med ønsket om en god sommer!

Med venlig hilsen

Mikkel Wesselhoff

Adm. direktør.

Udgivet

28. juni 2023