Tilbage til oversigten

Ny destinationschef til Visit Lolland-Falster

Lindy Kjøller tiltræder den 2. november som destinationschef for Visit Lolland-Falster.

“Med Lindy Kjøller får vi en destinationschef, der har en imponerende historik inden for sektoren, og som samtidig har øje for de mange potentialer, der fremadrettet kan gøre Lolland-Falster til en endnu stærkere turismedestination”, siger Mikkel Wesselhoff, adm. direktør i Business Lolland-Falster.

Lindy Kjøller, 56, kan i sin nye position trække på sin årelange erfaring med kundetilfredshed og turismeproduktudvikling fra ledende stillinger i Scandlines, Danske Færger og Dansk Ø-ferie. Siden 2019 har Lindy Kjøller haft stillingen som udviklingschef hos Visit Lolland-Falster, hvor han har igangsat en række indsatser i forhold til både udvikling og markedsføring.

“Lolland-Falster har alt det, man kunne ønske sig som destinationschef, og jeg ser frem til et tillidsfuldt og resultatgivende samarbejde med kommuner og turismeaktører”, siger Lindy Kjøller.

“Det forpligter at være Region Sjællands største turismedestination med 2 millioner årlige overnatninger, og jeg føler mig overbevist om, at Lindy Kjøller kan løfte opgaven og bringe landsdelens turisme ind i et nyt spændende kapitel”, siger Mikkel Wesselhoff.

Udgivet

11. november 2022