OK vaskehal set udefra
Tilbage til oversigten

Endnu en virksomhed åbner i Maribo Erhvervspark

Energiselskabet OK har åbnet en ny tank i Maribo Erhvervspark ved afkørsel 48.

Indvielsen fandt sted den 31. januar, og borgmester Holger Schou Rasmussen, Lolland Kommune kom forbi og ønskede tillykke og velkommen. Business LF bidrager til at tiltrække erhvervsvirksomheder til den nye erhvervspark og for udviklingschef Mads Stærk indvielsen en vigtig milepæl.

“OK var en af de første virksomheder til at træffe beslutning om etablere sig i Maribo Erhvervspark, og det er godt at se, at deres anlæg nu står klar til brug, og at området som helhed er ved at tage form”, siger udviklingschef hos Business Lolland-Falster, Mads Stærk, der også deltog ved indvielsen.

Flere nybyggerier

Den nye tank har desuden to svanemærkede vaskehaller, og to eller tre hurtigladere til elbiler er også på trapperne, fortæller OK’s distriktschef, Søren Peter Thomsen. Den nye tank er blot et af flere nybyggerier i Maribo Erhvervspark, som er Lolland Kommunes nye motorvejsnære erhvervsområde.

Oplagte fordele

“Med 18 minutter til den kommende Femern Bælt-forbindelse og direkte motorvej til København fra erhvervsparken er fordelene til at få øje på. Og vi kan da også konstatere, at der er flere virksomheder på vej til Maribo Erhvervspark allerede her i foråret. Lolland Kommune har med anlæggelsen af erhvervsparken investeret langt ind i fremtiden, og det er godt at kunne konstatere, at erhvervslivet tager så godt imod”, siger Mads Stærk.

Lolland-Falsters Folketidende bragte tirsdag den 1. februar en fotoreportage fra indvielsen.

Foto (fra venstre): distriktschef, Søren Peter Thomsen, OK; udviklingschef Mads Stærk, Business Lolland-Falster og borgmester Holger Schou Rasmussen, Lolland Kommune

Udgivet

1. februar 2022