LF erhvervspris 2023
Tilbage til oversigten

Seks virksomheder nomineret til LF Erhvervspris 2023

Business Lolland-Falster har i samarbejde med Nordea, Aage Maagensen og Folketidende Gruppen, nomineret seks virksomheder på Lolland-Falster til årets erhvervspris.

Det blev til 6 nomineringer, da dommerkomiteen bag Lolland-Falsters Erhvervspris afsluttede deres møde onsdag eftermiddag.

Følgende virksomheder på Lolland-Falster er nomineret til Lolland-Falsters Erhvervspris 2023: Granby Pack, Johs. Mertz A/S, JP Air Tech Aps, Rask El Service Aps, Skanlux Group og Vikima Seed.

“Det er et stærkt felt vi i år kan nominere til at modtage Lolland-Falsters Erhvervspris. Vi har et stærkt erhvervsliv på Lolland-Falster og det vidnede de mange indstillinger, vi modtog, om. Der var mange fremgangsrige og dygtige virksomheder at vælge imellem og det gjorde vores arbejde svært, men også rart at vi kunne konstatere, at det går godt på Lolland-Falster,” siger Mikkel Wesselhoff, direktør for Business Lolland-Falster.

I 2022 var det Frimann Biler, der modtog Lolland-Falsters Erhvervspris Erhvervsprisen gives til en virksomhed, der gør en forskel for Lolland-Falster.

For at blive nomineret skal virksomheden være i vækst og præstere solide økonomiske resultater. Samtidigt skal virksomheden skabe bæredygtig udvikling med fokus på innovation, investering i klimavenlige teknologier og løsninger, levere bæredygtige produkter og serviceydelser.

”De nominerede virksomheder har formået at skabe vækst i en tid, hvor der er stor usikkerhed i verdensøkonomien. De har skabt mange nye arbejdspladser og de involverer sig lokalt. Vi har i år lagt stor vægt på deres arbejde med bæredygtighed, og her står alle nominerede virksomheder stærkt. En udvikling som blandt andet skyldes virksomhedernes evne til at omstille sig og udvise ansvarlig ledelse og rettidig omhu,” siger områdedirektør i Nordea Ingolf Stenstrup Larsen.

Lolland-Falsters Erhvervspris uddeles i år for 40. gang. Det er Business Lolland-Falster, der i samarbejde med Nordea, Aage Maagensen og Folketidende Gruppen, uddeler erhvervsprisen.

Det sker 26. oktober ved en stor prisfest på Nykøbing F. Teater, hvor der udover prisuddelingen er et spækket program, hvor formand for Business Lolland-Falster Kim Rahbek giver en status på udviklingen på Lolland-Falster set med erhvervslivets øjne. Helene Bløcher, COO i Nordea Business Banking giver det store økonomiske overblik for såvel dansk økonomi som verdensøkonomien.

Peter Mogensen er direktør for tænketanken Kraka og politisk kommentator. Den politiske sæson er i fuld gang og SVM-regeringen går ind i år 2 uden at meningsmålingerne er fulgt med op. Peter Mogensen kommer og giver prisfest deltagerne det politiske overblik.

Desserten til prisfesten bliver med masser af sukker og sjov leveret af Falsters Festligste fyr og revyskuespiller Rasmus Krogsgaard, der giver lattermusklerne en god gang motion.

Om Lolland-Falsters Erhvervspris:

Erhvervsprisen blev etableret af Andelsbanken A/S i 1983 og blev ved fusionen videreført af Unibank A/S i 1990, og herefter af Nordea Bank A/S i 2001. Fra 2008 blev prisen uddelt i et samarbejde med Lolland-Falsters Folketidende. I 2014 blev samarbejdet ændret, og Business Lolland-Falster indtrådte, og prisen ændrede navn til Nordea og Business Lolland-Falsters Erhvervspris.

Download pressemeddelelse

Udgivet

1. september 2023