Spar Nords logo på facade
Tilbage til oversigten

Spar Nord åbner ny bank på Lolland-Falster

Danmarks 5. største bank, Spar Nord har valgt at etablere et nyt bankområde på Lolland-Falster

Som man kan læse i Lolland-Falsters Folketidende, etablerer Spar Nord nyt bankområde på Lolland-Falster. Banken forventer at starte det første år med syv medarbejdere og forhandler netop nu om en mulig lokation i Nykøbing F. Hos Business LF er vi på erhvervslivets vegne yderst tilfredse med, at et pengeinstitut af den størrelse flytter til landsdelen, og vi deler Guldborgsund Kommunes begejstring:

Borgmester byder velkommen

”Jeg er rigtig glad for, at flere og flere virksomheder etablerer sig i Guldborgsund, og derfor vil jeg også gerne byde Spar Nord et varmt velkommen. Vi ser i øjeblikket, at investeringsvirksomheder og banker kigger vores vej, og det viser, at omverden har opdaget, at der er godt gang i udviklingen her hos os. Det betyder forhåbentlig også, at vi kan få rettet op på den skævvridning, der har været på lånemarkedet, hvor både private og erhvervsdrivende har haft svært ved at låne til projekter uden for de større byer,” siger borgmester Simon Hansen, Guldborgsund Kommune.

Lokalt forankret direktør

Direktør for det nye bankområde af Spar Nord, Brian Skov Henriksen er som født og opvokset i området godt kendt med landsdelen:

“Spar Nord lægger stor vægt på lokalkendskab, lokal forankring og ikke mindst lokal beslutningskraft. Det giver os mulighed for langt større fleksibilitet overfor kunderne og gør os i stand til at handle langt hurtigere, fordi vi kender området. Der er så mange spændende ting i gang på Lolland-Falster, og vi glæder os til at hjælpe både borgere og virksomheder med at indfri drømme og ambitioner”, siger Brian Skov Henriksen. Han kommer fra en stilling som bankens afdelingschef på Frederiksberg, men flyttede for et par år siden fra Hovedstaden og tilbage til Lolland-Falster.

Det er nu det rykker

Business Lolland-Falster har været behjælpelig med at finde midlertidige lokaler til banken, og herfra er der ros til bankens timing fra udviklingschef Mads Stærk:

“Det virker som et helt rigtigt tidspunkt for en bank at komme til Lolland-Falster, for der er masser af aktivitet i erhvervslivet. Der bygges nye fabrikker, opføres nye domiciler og installeres nye produktionslinjer. Og så har vi ikke engang nævnt aktiviteterne omkring Femern Bælt-forbindelsen og det ny havneprojekt i Nykøbing F.”

Udgivet

29. januar 2022