Søren Knudsen
Tilbage til oversigten

Stærk kommunikationsprofil til Business Lolland-Falster

Business Lolland-Falster siger velkommen til journalist og kommunikationsrådgiver Søren Knudsen, der 1. februar har overtaget opgaven som kommunikationsansvarlig.

Den gode historie er kun god, hvis den bliver fortalt godt og kommer bredt ud. Det skal den erfarne journalist og kommunikationsekspert Søren Knudsen fremover som kommunikationsansvarlig hos Business Lolland-Falster sørge for.

Mikkel Wesselhoff og Søren Knudsen

Direktør Mikkel Wesselhoff har det store smil fremme – for han glæder sig over at det er lykkedes at få Søren til at blive en del af holdet hos Business Lolland-Falster.

Særdeles kendt med landsdelen

”Der sker så meget positivt med erhvervsudviklingen i vores landsdel, og det skal resten af verden vide. Derfor opruster vi på kommunikationen, og jeg er glad for at Søren har sagt ja til at sætte sig i spidsen for opgaven,” siger Mikkel Wesselhoff.

Søren Knudsen kender alt til landsdelen – både som borger og som professionel journalist. Han bor på Nordfalster med familien og er blandt andet tidligere chefredaktør på Folketidende. Han kommer senest fra en stilling som presse- og kommunikationsrådgiver hos Business Vordingborg.

”Jeg glæder mig til at løse den store opgave, og jeg vil gøre mit allerbedste for at løfte kommunikationen og historiefortællingen op på et højt niveau. Der er så vildt mange gode historier at fortælle fra landsdelen og derfor er det et privilegium at få lov til at stå i spidsen for den opgave,” siger Søren Knudsen.

Udgivet

24. februar 2023