Dansk Stillads Service
Tilbage til oversigten

Stillads firma rykket ind i Business Park Falster

Business Park Falster har fået endnu en virksomhed. Det er Dansk Stillads Service, der har åbnet en afdeling med 30 ansatte. Det er den strategisk gode placering ved motorvejen, der var afgørende for valg af placering.

Dannebrog var i den grad strøget til vejrs og kunne ses over det meste af Nordfalster. Dansk Stillads Service holdt fredag 14. juni housewarming og åbent hus i deres nye afdeling med adresse på Rigavej i Business Park Falster – lige ved afkørsel 43 tæt på Nørre Alslev.

Det var pladsmangel i de hidtidige lejede lokaler i Nykøbing, der fik Dansk Stillads Service til at rette blikket mod Business Park Falster, hvor de købte en grund og siden 1. februar 2024 har Dansk Stillads Service været at finde på Nordfalster.

Placeringen er strategisk godt for virksomhedens fremtidige vækstplaner.

”Herfra har vi lige kort til alting. Vi satser meget på at vi skal have fat i Sydsjælland og øerne og servicere både kunder og industri, siger Mark Laursen, der er afdelingsleder for den nye afdeling af Dansk Stillads Service.

Mark Lauersen Dansk Stillads Service

Han var også leder af afdelingen i Nykøbing Falster, der blev etableret i 2020. Virksomheden har 30 ansatte i afdelingen i Business Park Falster og 300 ansatte i alt i Danmark, hvor virksomheden har fem afdelinger.

Fredag sagde Dansk Stillads Service formelt goddag til Nordfalster med åbent hus, hvor håndværkere og andre var inviteret til en eftermiddag med pølser, kolde øl, helikopterflyvning, en tur op i 60 meter lift og motorcykelstunts.

John Brædder, første viceborgmester og formand for udvalget for Erhverv og Udvikling holdt indvielsestalen, og det var med begejstring han bød virksomheden officielt velkommen.

”Jeg elsker jer specielt højt, fordi I med base i Guldborgsund Kommune betjener Sjælland. Det er vigtigt,” sagde John Brædder i velkomsttalen.

John Brædder

Placeringen i Business Park Falster ved Sydmotorvejens afkørsel 43 er strategisk god og var afgørende for deres valg om at købe grund og bygge i businessparken.

”Vi fandt ret hurtig ud af, at der var et marked med den nye Femern forbindelse, og kunne mærke, at det så lovende ud. Vi ligger jo godt i et kryds i forhold til motorvejsstrækninger, og til at køre nord, syd og øst og vest,” siger Mark Lauersen.

Femern tunnel øger interessen

Business Park Falster er i rivende udvikling og Dansk Stillads Service er blot den seneste virksomhed, der har fået øjnene op for den strategisk gode placering ved afkørsel 43.

”Jo tættere vi kommer på åbningen af Femern tunnelen, jo flere virksomheder har fået øjnene op for, at et domicil på Lolland-Falster blandt andet her i afkørsel 43 giver muligheden for at betjene rigtigt mange kunder på Sjælland og i Tyskland,” siger John Brædder.

Den faste forbindelse til Tyskland via Femern Bælt Tunnelen forventes at åbne i 2029, men allerede nu er der en stor interesse for at etablere virksomhed i Business Parkerne langs Sydmotorvejen på Lolland-Falster. Især i Business Park Falster.

”Fordelen ved afkørsel 43 er at der kan man selv vælge om man vil dreje til højre eller om man vil køre ligeud. Drejer man til højre, så kommer man mod Berlin, hvor der sker en masse ting, og holder man lige ud kommer man mod Hamborg, hvor der også de kommende år er kæmpe muligheder,” siger John Brædder.

Se video fra åbningen af Dansk Stillads Service i Business Park Falster:

Udgivet

20. juni 2024