Hunseby Tagdækning i Maribo Erhvervspark
Tilbage til oversigten

Synlighed trak virksomhed til Maribo Erhvervspark

Endnu en virksomhed flytter snart ind i Maribo Erhvervspark ved Sydmotorvejens afkørsel 48. Det er erhvervsparkens gode placering og mulighed for synlighed, der tiltrak Hunseby Tagdækning, der er i gang med at bygge nyt kontor og lager.

Brian Hansen fra Hunseby Tagdækning glæder sig til foråret 2024. Her flytter han med sin virksomhed ind i nybyggede lokaler i Maribo Erhvervspark og bliver nabo til Maribo Bilcenter og genbo til McDonalds.

I midten af december blev spærene rejst og det blev synligt for alle, at der var endnu en virksomhed på vej i den store erhvervspark.

Hunseby Tagdækning har i dag adresse på Brian Hansens privatadresse, men det er snart slut.

Brian Hansen Hunseby Tagdækning

”Vi har i dag 110 m2 og kan snart flytte ind i 800 m2. Virksomheden er i dag spredt ud på 4 adresser og jeg vil gerne have det hele samlet, da det har længe været aktuelt at få mere plads. Jeg kan godt lide, at der er orden i tingene og alt har sin plads. Det bliver dejligt at få det samlet og få bedre plads,” siger Brian Hansen fra Hunseby Tagdækning.

Hunseby Tagdækning har udover ejeren Brian Hansen 3 ansatte, og virksomheder løser tagdækningsopgaver på Lolland-Falster og Sjælland. Det er fortrinsvis på Lolland-Falster og det er med speciale i tagpap – både nyt som renovering.

”Det bliver rart at prøve at køre på arbejde om morgenen og kunne køre hjem igen om aftenen. Jeg vil gerne prøve at kunne lukke døren for i dag og sige – det var det,” siger Brian Hansen.

Den nye adresse hedder Europavej 129 i Maribo Erhvervspark, hvor Hunseby Tagdækning har købt en grund på 4.500 m2. Her bygges der lager, kontor og personalefaciliteter.

Afgørende indsats fra BLF

Samarbejdet med Business Lolland-Falster blev afgørende for at det lykkedes for Brian Hansen og Hunseby Tagdækning at få lige netop den placering, som han ønskede. Selvom grunden faktisk ikke var ledig.

Det blev en opgave for udviklingsdirektør Mads Stærk fra Business Lolland-Falster, der har ansvaret for at sælge erhvervsarealer.

”Vi går altid langt for at hjælpe virksomhederne med at få den rette placering. Det er vigtigt for vores arbejde, at vi i samarbejde med kommunerne og virksomhederne finder den bedste løsning. Jeg er glad for at det lykkedes med Hunseby Tagdækning,” siger Mads Stærk.

Der er stor tilfredshed med indsats og samarbejdet med Business Lolland-Falster.

”Business Lolland-Falster har været meget behjælpelig og det er deres fortjeneste, at jeg fik den her grund og placering i Maribo Erhvervspark. Det eneste, der aktuelt var ledigt, var nede bagerst i erhvervsområdet og jeg ville gerne placeres tæt på landevejen. Jeg ville være synlig og efter 3-4 uger havde udviklingsdirektør Mads Stærk tryllet og så lykkedes det at få mulighed for at købe grunden,” siger Brian Hansen.

God synlighed afgørende

Den endelige beslutning om at købe grunden i Maribo Erhvervspark tog lidt tid for Brian Hansen.

”Det er en stor investering og derfor skulle der noget tilløb inden jeg tog beslutningen. Jeg havde adskillige søvnløse nætter både før og efter beslutningen var taget og jeg havde skrevet under på købsaftalen. Er det nu det rigtige? Svaret er at det er den rigtige beslutning – det er jeg ikke i tvivl om,” siger Brian Hansen.

Det er selve placeringen og synligheden, der gør at investeringen er god ifølge Brian Hansen. Der er masser af trafik ind til McDonalds og el-ladestationerne og derfor får synligheden en stor betydning.

”Tanken er ikke at vi skal være en kæmpe tagdækker virksomhed, men at få mere plads og styr på tingene. Selvfølgelig skal vi være flere ansatte og det tager vi som det kommer. Jeg tror helt sikkert at typerne af opgaver vil forandre sig fra de lidt mindre opgaver til at der vil komme opgaver med noget mere kød på. Synligheden vil give os flere opgaver,” siger Brian Hansen.

Gazellepris til virksomheden

Hunseby Tagdækning er en virksomhed i vækst og det kastede en Børsen Gazellepris af sig i 2023. En pris, som Brian Hansen er meget stolt og glad for. I 2024 er der også udsigt til yderligere vækst, og derfor er han også på udkig efter yderligere et par kvalificererede tagdækkere til virksomheden.

Han fremhæver, at det er gået stærkt med at udbygge erhvervsparken og det bliver et megapopulært område, når alt står færdig i erhvervsparken ved afkørsel 48. Der vil komme mange firmaer udefra, der vil placere sig i Maribo Erhvervspark, mener han.

Hunseby Tagdækning forventer at flytte ind på den nye adresse i løbet af det sene forår. Noget Brian Hansen ser frem til.

”Det bliver virkelig godt, når vi er flyttet ind.”

Udgivet

9. januar 2024