Tilbage til oversigten

Tilbud om gratis hjælp til detailbutikker

Business Lolland-Falster tilbyder hjælp og sparring til lokale forretninger. Det sker via Business Days, hvor de kan få revisorrådgivning, juridisk rådgivning, sparring om forretningsmodel og strategi, salg og markedsføring og finansiering.

Business Lolland-Falster har taget initiativ til at oprette et tilbud om gratis sparring og hjælp til lokale forretninger om optimering af deres forretninger. I samarbejde med handelsstandsforeningerne i Nakskov, Maribo og Nykøbing er det ved at blive sendt ud til detailbutikkerne.

Tilbuddet gælder alle detailhandelsbutikker på Lolland-Falster, hvor Business Lolland-Falster tilbyder butiksejere gratis sparring og vejledning.

”Aktuelt oplever vi at en række butikker i Nykøbing F. beklageligvis har måtte indstille driften. Det er desværre ikke kun et problem i Nykøbing. Detailhandlen i hele Danmark er ramt af en “perfekt storm”, hvor de både er ramt af vigende forbrug, inflation, stigende renter, stigende online handel og stigende huslejer,” siger Mikkel Wesselhoff, adm. direktør Business Lolland-Falster.

Business Lolland-Falster vejleder og hjælper alle typer af lokale virksomheder på Lolland-Falster.

”Lige nu har vi en branche med et særligt behov, som vi har målrettet nogle løsninger til. Detailhandelen er en central og uundværlig del af vores handelsbyer, og derfor er det en prioriteret indsats at udvikle detailhandlen. Der er mange udfordringer ved at drive og udvikle en detailbutik og derfor kan sparring og vejledning af eksperter give butiksejeren mulighed for at tage de rigtige beslutninger,” siger Mikkel Wesselhoff, adm. dir Business Lolland-Falster.

Tilbuddet hedder Business Days og det er et gratis tilbud om sparring og vejledning på lige netop de spørgsmål, som er relevante for din butik. Det kan være alt fra spørgsmål om likviditet, størrelse af varelager, markedsføring på sociale medier eller om der skal etableres en webshop som supplement til den fysiske butik.

Business Days tilbyder revisorrådgivning, juridisk rådgivning, sparring om forretningsmodel og strategi, salg og markedsføring og finansiering.

Det er forretningsudviklerne Nicolaj Sand og Thomas Rasmussen fra Business Lolland-Falster, der er klar til at hjælpe.

Tilmelding til Business Days sker her

Udgivet

31. januar 2024