kvinde ser ud på skonnerten Johanne i fjorden
Tilbage til oversigten

Mangler du finansiering til din virksomheds udvikling?

Går I med planer om at implementere ny teknologi, øge medarbejderstaben eller noget helt tredje, så tag fat i os. Business Lolland-Falster kan være din virksomheds indgang til kapital, hvis I står foran en udviklingsproces.

Vi samarbejder med en række finansierings- og investeringsfonde, både lokale og nationale, som er klar til at hjælpe ambitiøse virksomheder. Typisk gælder først til mølle-princippet, så kontakt os hellere i dag end i morgen.

Blandt lokale finansieringskilder kan nævnes Lollands Erhvervs- og Turismefond, Nakskov Erhvervsfond og BLF Invest, som alle lige nu er åbne for ansøgninger om både ansvarlig lånekapital og direkte investeringer i virksomheden. Vækstfonden er et godt eksempel på en national fond, der har hjulpet flere lokale virksomheder videre.

Vi hjælper hele vejen

Hos Business Lolland-Falster får du hjælp til hele processen. Udover at sætte dig i kontakt med de rette fonde, hjælper vi også med sparring og rådgivning vedrørende udarbejdelse af vækstplan og ansøgning om finansiering. Læs mere og se kontaktpersoner her.

Du kan også læse mere om nogle af de virksomheder, der allerede har benyttet sig af mulighederne,

STERN Hausboot

Fra Fejø

Udgivet

29. marts 2022