Kortmark med træerne i baggrunden
Tilbage til oversigten

Vi søger forretningsudvikler indenfor grønne investeringer

På Lolland-Falster investeres der massivt i den grønne omstilling, bl.a. indenfor energi, fødevarer og infrastruktur. Vi søger derfor forretningsudvikler til at styrke vores indsatser i at facilitere og drive disse investeringsprojekter i tæt samarbejde med virksomhederne og myndighedsbehandlingen i kommunerne. 

Har du interesse for den grønne omstilling, stærke projektlederegenskaber, en solid kommerciel forståelse og kan arbejde selvstændigt? Så er du måske den, vi leder efter.

Opgaver og ansvarsområder

Som forretningsudvikler vil du arbejde med investerings- og udviklingsprojekter, enten som projektleder eller som projektdeltager, og refererer til investeringschefen i Business Lolland-Falster. I får et tæt samarbejde med fokus på at tiltrække, facilitere og udvikle investeringsprojekter indenfor den grønne omstilling.

Vi arbejder bl.a. med etablering af den grønne gasledning, virksomhedssymbioser og sektorkoblinger, teknisk vand til proces, VE-anlæg, PtX, biogasanlæg, bioraffinaderier, vandhåndtering ifm. landbaseret fiskeproduktion, CCUS samt fødevare- og ingrediensproduktion baseret på vegetabilske råvarer.
 
Du bliver en del af et stærkt hold, og der kan i mindre omfang indgå en række tværgående udviklingsprojekter sammen med dine øvrige kolleger i Business Lolland-Falster og Visit Lolland-Falster.

Om Business Lolland-Falster

Business Lolland-Falster er en af Danmarks største og mest ambitiøse forretningsudviklings-organisationer. Sammen med Lolland og Guldborgsund Kommuner har vi særligt fokus på at udnytte områdets stærke ressourcer og potentialer indenfor den grønne omstilling til at udvikle og tiltrække virksomheder, projekter og investeringer.

Dine kvalifikationer

  • Du kan have flere tilgange til at søge stillingen – enten stærke projektlederkompetencer eller en relevant teknisk uddannelse/erfaring indenfor grønne sektorer og teknologier.
  • Du har en stærkt kommerciel tilgang til dine arbejdsopgaver, og kan håndtere komplekse problemstillinger.
  • Du brænder for forretningsudvikling, har et højt energiniveau og kan eksekvere. 
  • Du er dygtig til at opbygge og fastholde relationer. 
  • Du er i stand til at arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet, samtidig med at du er i stand til at samarbejde og indgå i teams.

 Vi tilbyder  

  • Spændende og fagligt udfordrende opgaver. 
  • Høj grad af selvstændighed med mulighed for selv at tilrettelægge arbejdsopgaverne. 
  • En spændende og ambitiøs arbejdsplads med dygtige og passionerede kolleger. 
  • 2-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse eller fastansættelse.
  • Løn efter kvalifikationer.

Du kan læse mere om den grønne omstilling på Lolland-Falster og Business-Lolland-Falsters arbejde på www.businesslf.dk

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt investeringschef Steffen Lund på 53 100 464 / sl@businesslf.dk 

Du ansøger ved at uploade CV og ansøgning her.

Ansøgningsfrist senest 2. januar 2023.

Samtaler afholdes løbende.
Forventet tiltrædelse 1. marts 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Udgivet

8. december 2022