Business Park Falster
Tilbage til oversigten

Dialogmøde med erhvervsudvalg

Business Lolland-Falster og det nye udvalg for Erhverv og Udvikling inviterer det lokale erhvervsliv i Guldborgsund Kommune til dialog om udviklingen og potentialerne for erhvervslivet på Lolland-Falster.

Business Lolland-Falster og det nye udvalg for Erhverv og Udvikling inviterer det lokale erhvervsliv i Guldborgsund Kommune til dialog om udviklingen og potentialerne for erhvervslivet på Lolland-Falster.

”Dialog og tæt samarbejde om erhvervsudviklingen på Lolland-Falster er nøglen til vækst og fremgang. Derfor ser jeg frem til det planlagte møde, hvor vi skal møde Guldborgsunds nye erhvervsudvalg. Det er en unik mulighed for sammen at diskutere mulighederne og at sætte en positiv retning for vækst og velstand i de kommende år,” siger Mikkel Wesselhoff, adm. direktør Business Lolland-Falster.

Det nyetablerede Udvalg for Erhverv og Udvikling blev etableret i februar og det skal arbejde for at styrke erhvervslivet og den generelle udvikling af Guldborgsund Kommune. Formandskabet for udvalget har fra start haft fuld fokus på at arbejde for at styrke rammerne for de lokale virksomheder.

”Vi vil arbejde hårdt for at imødekomme de udfordringer vores lokale virksomheder står over for, og samtidig have øjnene rettet mod virksomheder, der gerne vil flytte til vores kommune. Vores lokale virksomheder er en utrolig vigtig brik i at skabe den udvikling, der skal til for at skabe en endnu bedre kommune. Der er brug for flere arbejdspladser og mange typer jobs, så vores borgere ikke behøver pendle ud af kommunen, når de skal på arbejde.” sagde formand for Erhverv og Udviklingsudvalget John Brædder i en pressemeddelelse udvalget sendte ud 22. april 2024.

Guldborgsund Kommune har de seneste år oplevet en god fremgang inden for erhvervs- og beskæftigelsesområdet.

”På mødet kan virksomhederne komme med input til de kommende års prioriteter og indsatser. Samtidigt er mødet en god mulighed for såvel erhvervsliv som kommune til at få en tættere dialog, ” siger Mikkel Wesselhoff.

Det nye Erhverv og Udviklingsudvalg består af formand John Brædder (L), næstformand Ditte Rust (V) og medlemmerne Simon Hansen (A), René Christensen (M), Stine Steffensen (O), René Fjeldsøe Sørensen (L) og Johannes Kristensen (C).

Mødet finder sted 3. juni fra kl. 09.30 til 11.30.

Der er arrangeret et lignende møde for virksomhederne i Lolland Kommune med Økonomi- og erhvervsudvalget. Det finder sted fredag 21. juni kl. 8.30 – 10.30.

Udgivet

16. maj 2024