Indgang til cafe vin og brød i maribo

GRATIS TILBUD

Detailhandel, optimér din energiregning (Maribo)

Mange detailvirksomheder er ramt af de store prisstigninger på energi. Kom og bliv klogere på, hvordan du kan optimere energiforbruget og sænke dine udgifter.

Energiomkostninger er en stor udfordring for detailhandlen, særligt i de kommende måneder. Men mange kan optimere energiforbruget – også så det kan mærkes på din regning.

Vi vil gerne hjælpe dig med at blive klogere på konkrete handlinger, som har en reel effekt. Hvordan kan du skrue ned for energien på en måde, som ikke påvirker din dagligdag? Kan du investere i løsninger, som også kan mærkes på kort bane? Kort sagt, hvordan kan du som leder træffe gode beslutninger, som understøtter din virksomhedsdrift og sikrer din mulighed for at konkurrere.

På dagen foretager vi i fællesskab en gennemgang af mulighederne i Café Vin & Brød, som har stillet virksomheden til rådighed for en energikortlægning og givet mulighed for at andre kan se med og lære.

Du får som deltager indsigt i, og demonstration af, hvordan du selv kan lave en energikortlægning i din egen virksomhed. På dagen får du en tjekliste og en beregner, så du kan følge med under kortlægningen. Der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, samtidig med at vi opfordrer dig til at deltage i det opfølgende webinar, hvor du kan stille spørgsmål i forlængelse af din energikortlægning.

Program

  • Velkomst v/Business Lolland-Falster og Café Vin & Brød
  • Introduktion til energikortlægning v/ Energikonsulent Louis Jacobi fra Nrgi
  • Kortlægning ved fysisk gennemgang af Café Vin & Brøds energiforbrug
  • Evaluering, beregning, tips og tricks.
  • Oplæg og materialer til kortlægningen i egen virksomhed
  • Spørgsmål + oplæg og forventninger frem til Webinar d. 22/2
  • Tak for i dag

Opfølgende webinar
Onsdag d. 22/2 2023 kl. 08:00 – 09:00 v/Energikonsulent Louis Jacobi fra Nrgi.
Tilmeld dig webinaret her.

Se kortlægning i Nykøbing og Nakskov.

Arrangementerne afholdes i samarbejde med Erhvervshus Sjælland og Nrgi.

TID

7. februar 2023

08:30 - 10:30

STED

Café Vin & Brød, Torvet 1, 4930 Maribo

Tilmeld