Nakskov by set fra luften

GRATIS TILBUD

Detailhandel, optimér din energiregning (Nakskov)

Mange detailvirksomheder er ramt af de store prisstigninger på energi. Kom og bliv klogere på, hvordan du kan optimere energiforbruget og sænke dine udgifter.

Energiomkostninger er en stor udfordring for detailhandlen, særligt i de kommende måneder. Men mange kan optimere energiforbruget – også så det kan mærkes på din regning.

Vi vil gerne hjælpe dig med at blive klogere på konkrete handlinger, som har en reel effekt. Hvordan kan du skrue ned for energien på en måde, som ikke påvirker din dagligdag? Kan du investere i løsninger, som også kan mærkes på kort bane? Kort sagt, hvordan kan du som leder træffe gode beslutninger, som understøtter din virksomhedsdrift og sikrer din mulighed for at konkurrere.

På dagen foretager vi i fællesskab en gennemgang af mulighederne i Restaurant Fjorden, som har stillet virksomheden til rådighed for en energikortlægning og givet mulighed for at andre kan se med og lære.

Du får som deltager indsigt i, og demonstration af, hvordan du selv kan lave en energikortlægning i din egen virksomhed. På dagen får du en tjekliste og en beregner, så du kan følge med under kortlægningen. Der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, samtidig med at vi opfordrer dig til at deltage i det opfølgende webinar, hvor du kan stille spørgsmål i forlængelse af din energikortlægning.

Program

  • Velkomst v/BLF og Restaurant Fjorden
  • Introduktion til energikortlægning v/ Energikonsulent Louis Jacobi fra Nrgi
  • Kortlægning ved fysisk gennemgang af Restaurant Fjordens energiforbrug
  • Evaluering, beregning, tips og tricks.
  • Oplæg og materialer til kortlægningen i egen virksomhed
  • Spørgsmål + oplæg og forventninger frem til Webinar d. 22/2
  • Tak for i dag

Opfølgende webinar
Onsdag d. 22/2 2023 kl. 08:00 – 09:00 v/Energikonsulent Louis Jacobi fra Nrgi. Tilmeld dig webinaret her.

Se kortlægning i Maribo og Nykøbing.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Erhvervshus Sjælland, Nrgi og Nakskov Handel & Erhverv.

TID

6. februar 2023

08:00 - 10:00

STED

Restaurant Fjorden, Hestehovedet 5, 4900 Nakskov

Tilmeld