Hvorfor klimaregnskab?

Alle taler om bæredygtighed, CO2, klimaregnskaber og ESG-rapportering – men hvad er det egentlig.

Business Lolland-Falster inviterer sammen med revisionsfirmaet Aage Maagensen til et oplæg, hvor du kan blive klogere på klimaregnskab og ESG-rapportering.

Du vil få en introduktion til klimaregnskaber og ESG-rapportering, herunder lovgivningen, der ligger bag, og hvorfor det er vigtigt for virksomhederne at rapportere.

Dette er fundamentet for at forstå de nye EU-regler om bæredygtighedsrapportering, som forventes fuldt implementeret i Danmark inden for den næste 1-3 år, og som enten direkte eller indirekte også vil omfatte SMV-virksomhederne i Danmark.

Oplægget vil desuden give gode råd til, hvordan man kommer i gang, hvilke rapporteringssystemer man kan overveje og hvor kan man finde inspiration. Der vil desuden være et overblik over tilskudsmuligheder.

Revisionsfirmaet Aage Maagensen har været gennem processen og offentliggør snart deres egen ESG-rapportering for revisionsvirksomheden. I oplægget vil Aage Maagensen fortælle hvordan de kom i gang, hvordan processen har været og deres erfaringer.

Claus Madelung orienterer om hvordan Business Lolland-Falster griber processen an, hvad vi ser som de største udfordringer, og hvordan vi kan behjælpelig med at få dig i gang med et klimaregnskab.

Thomas Henckel fra Aage Maagensen vil samme med Jesper Esman Andersen fra Roesgaard styre slagets gang og er efterfølgende klar til at svare på spørgsmål.

Vi glæder os til at byde dig og din virksomhed velkommen til et spændende og meget aktuelt oplæg, og gør opmærksom på at der tages billeder til sociale medier. Hvis du ikke ønsker at medvirke på disse, gør venligst Business Lolland-Falster opmærksom herpå.

Med venlig hilsen
Business Lolland-Falster

TID

12. oktober 2022

09:00 - 10:30

STED

Maribo Hallerne Ved Stadion 4, 4930 Maribo

Pris

Medlemmer:
Ikke-medlemmer:

Tilmeld