Business Lolland-Falster Events
Tilbage til oversigten

Lolland-Falsters Erhvervspris 2024

Hvilken virksomhed på Lolland-Falster gør en forskel og fortjener Lolland-Falsters Erhvervspris 2024? Dommerkomiteen efterlyser kandidater og du kan nu nominere din kandidat til erhvervsprisen.

Lolland-Falsters Erhvervspris uddeles til efteråret for 41. gang og arbejdet med at finde kandidater til erhvervsprisen går i gang nu. Derfor efterlyser dommerkomiteen kandidater til årets erhvervspris på Lolland-Falster.

”Erhvervslivet på Lolland-Falster er præget af vækst på trods af den globale sikkerhedspolitiske uro og økonomiske afmatning. Der er skabt flere arbejdspladser og nye virksomheder, hvilket er gode indikatorer på et solidt erhvervsliv,” siger Mikkel Wesselhoff, direktør for Business Lolland-Falster og formand for dommerkomiteen.

Det er Business Lolland-Falster, der i samarbejde med Nordea, Revisionsselskabet Aage Maagensen og Folketidende Gruppen uddeler erhvervsprisen. Den prestigefyldte erhvervspris gives til en virksomhed, der gør en forskel for Lolland-Falster.

Virksomheden skal være i vækst og præstere solide økonomiske resultater. Samtidigt skal virksomheden skabe bæredygtig udvikling med fokus på innovation, investering i klimavenlige teknologier og løsninger, levere bæredygtige produkter og serviceydelser.

”Lolland-Falsters Erhvervspris hylder vores landsdel og vores virksomheder. Derfor er det vigtigt, at vi får mange kandidater at vælge imellem og opfordrer alle til at nominere en virksomhed, som de mener gør en forskel. Det har stor værdi at blive nomineret til Lolland-Falsters erhvervspris for den enkelte virksomhed, dens medarbejdere og det lokalområde den er beliggende i,” siger Mikkel Wesselhoff.

Nordea har været med til at uddele Lolland-Falsters Erhvervspris i alle årene.

”Jeg oplever, at erhvervslivet på Lolland-Falster fortsat generelt er i god form og præsterer gode regnskabsmæssige resultater – til trods for et højere renteniveau, udfordringer med at tiltrække arbejdskraft, stigende lønudvikling og et prisniveau på råvarer som fortsat er højt omend det går den rigtige vej,” siger områdedirektør i Nordea Ingolf Stenstrup Larsen.

Erhvervslivet skal fejres og med god grund. Det sker 8. oktober ved en stor event på Nykøbing F. teater.

”Der er al mulig grund til at fejre erhvervslivet på Lolland Falster, fordi virksomhederne gør det godt. Jeg håber vi får mange indstillinger, for der er mange virksomheder, som fortjener at blive hyldet,” siger Ingolf Stenstrup Larsen.

Alle har mulighed for at nominere en virksomhed og det sker via hjemmesiden www.lferhvervspris.dk

Om Erhvervsprisen:

Erhvervsprisen blev etableret af Andelsbanken A/S i 1983 og blev ved fusionen videreført af Unibank A/S i 1990, og herefter af Nordea Bank A/S i 2001. Fra 2008 blev prisen uddelt i et samarbejde med Lolland-Falsters Folketidende. I 2014 blev samarbejdet ændret, og Business Lolland-Falster indtrådte, og prisen ændrede navn til Nordea og Business Lolland-Falsters Erhvervspris.

I 2023 var det Rask El, der modtog Lolland-Falsters Erhvervspris.

Udgivet

2. maj 2024