Social Media kursus Business Lolland-Falster
Tilbage til oversigten

Stor deltagelse i lokale kurser

Business Lolland-Falster satte i foråret gang i et omfattende kursusprogram målrettet medlemsvirksomheder.

Mere end 200 medarbejdere fra virksomheder på Lolland-Falster har været på et af de 12 lokale kurser, som Business Lolland-Falster har gennemført i første halvår af 2023.

Kurserne blev lanceret som et nyt initiativ i marts 2023 som et ekstra tilbud til Business Lolland-Falsters 450 medlemsvirksomheder.

”Det har været overvældende så stor tilslutning, der har været til de lokale kurser. Vi vidste godt, at der blandt medlemsvirksomhederne var et stort behov for de korte og praktisk orienterede kurser, men at det var så stort, er overraskende,” siger Mikkel Wesselhoff, adm. direktør for Business Lolland-Falster.

Formålet med kursustilbuddet er at skabe yderligere værdi for de virksomheder, der er medlem af Business Lolland-Falster. Det er gratis for medlemmer at deltage i kurserne og en del af deres medlemskab.

(Fra venstre Mikkel Wesselhoff og Jon From fra Business Lolland-Falster)

Lalandia er en af de virksomheder, der har haft en del medarbejdere med på forskellige kurser i løbet af forsommeren.

Pia Danielsen er HR chef på Lalandia, og hun fremhæver især kurset ”Få dit team til at performe bedre” hvor et nyt team fra Lalandia fik et stort udbytte af at deltage.

”Vi var meget tilfredse med kurset og kunne bruge det til at gøre vores medarbejdere dygtigere og lære om hinandens forskelligheder og forstå vigtigheden af ikke altid bare ”ligne hinanden” i et team. Derfor var kurset meget værdiskabende for vores virksomhed og medarbejdere,” siger Pia Danielsen fra Lalandia i Rødbyhavn.

Lalandia anbefaler andre virksomheder at bruge kursustilbuddet fra Business Lolland-Falster.

”Kurserne er meget velegnede, fordi de er lettilgængelige og korte samt det, at de er målrettede vores konkrete behov på virksomheden. Samtidigt er det supergodt at kunne give feedback på kurset efter hver gang, vi har haft deltagere med,” siger Pia Danielsen fra Lalandia.

Lokale undervisere

Kurserne er tilrettelagt i samarbejde med lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Det er Sjællands Erhvervsakademi Zealand, Advokatfirmaet Alares, Reklamebureauet Pajor, Konsulenthuset Optimizer, Revisionsfirmaet Aage Maagensen, Kendall Bhave, Uddannelsesinstitutionen CELF, Pengeinstituttet Sydbank, Revisionsfirmaet Beierholm og Roskilde Handelsskole.

”Det er en stor kvalitet ved kurserne, at de er udviklet i samarbejde med vores lokale uddannelsesinstitutioner og private undervisere. Vi er glade for samarbejdet, og de har en stor andel i den succes kurserne har været,” siger Mikkel Wesselhoff.

Kurser i gang igen

Kursussæsonen starter nu igen efter sommerferien og pausen er blevet brugt til at opdatere kursuskalenderen med kurser om emner som projektledelse, MUS-samtaler, digital markedsføring, kundeservice og klimaregnskaber.

”Vi har fået værdifulde tilbagemeldinger fra kursusdeltagerne, og dem har vi brugt til at gøre efterårets kursustilbud endnu bedre. Vi vil gerne give virksomhederne mere værdi ved at være medlem af Business Lolland-Falster, og derfor kommer der også flere nye kurser på programmet i løbet af efteråret,” siger Mikkel Wesselhoff.

Se kursuskalenderen

Udgivet

20. august 2023