Tilbage til oversigten

Ung direktør valgt til bestyrelsen

Den nyudnævnte direktør for Metalcolour 38-årige Jakob Søndergaard Nielsen blev på generalforsamlingen valgt til bestyrelsen i Foreningen Business Lolland-Falster.

Det har karrieremæssigt været et begivenhedsrigt år for den 38-årige Jakob Søndergaard Nielsen.

Torsdag blev han valgt til bestyrelsen i foreningen Business Lolland-Falster og tidligere på året blev han også valgt som bestyrelsesleder for uddannelsesinstitutionen CELF. Til at toppe det hele blev han også for kort tid siden forfremmet til administrerende direktør for Metalcolour.

”Vi er glade for at Jakob har sagt ja til at stille op til bestyrelsen i Business Lolland-Falster. Han er en dygtig og erfaren virksomhedsleder, der gør det godt. Med valget af Jakob får vi også et generationsskifte i bestyrelsen og får en ung leder ind. Det er vigtigt, at vi også har diversitet rent aldersmæssigt,” siger bestyrelsesformand Kim Rahbek Hansen.

Jakob Søndergaard Nielsen glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Business Lolland-Falsters bestyrelsen. Det er ikke uvant for ham at arbejde for erhvervslivets vilkår, da han også er bestyrelsesleder i Dansk Industri Lolland-Falster.

”Business Lolland-Falster gør en stor indsats for at arbejde på tværs af de to kommuner på Lolland-Falster og binder landsdelen godt sammen. Vi har et rigt erhvervsliv, hvor Business Lolland-Falster er gode til at bringe os sammen og det arbejde skal vi fortsætte med i de næste mange år,” siger Jakob Søndergaard Nielsen, adm. direktør Metalcolour og nyvalgt bestyrelsesmedlem Business Lolland-Falster.

Læs portræt af Jakob Søndergaard Nielsen, der er tidligere medlem af Sirius patruljen på Nordøstgrønland – det kan læses her

Han afløste Martin Skibsted fra Sakskøbing Sukkerfabrik, der ikke ønskede genvalg.

Bestyrelsen består af:

Kim Rahbek Hansen, formand

Jakob Søndergaard Nielsen, Metalcolour

Anne-Mette Elsborg, Pj Circular Engineering

Karsten Juhl, Lalandia

Stine Grønnemose, Alfa Laval

Tina Larsen

Rikke Cora Larsen, ETN Arkitekter

Udgivet

24. maj 2024